Plány do roku 2013

19:17:00 4 Comments A+ a-

Tenhle rok byl velmi náročný a špatný. Ztratila jsem dědu i babičku, po sedmi letech se rozešla s přítelem a našla si jiného, čímž jsem přišla o spoustu přátel i krásných věcí, udělala bakaláře s vypětím všech sil a od rána do večera se nezastavila. Doufám, že příští rok bude o něco lepší. A proto jsem si udělala několik plánů, které bych chtěla udělat. A musím si je všechny napsat nebo to zapomenu :) Teď jen doufám, že v příštím roce bude více klidu a času na to všechno, co bych chtěla udělat!

Blog
1) Změnit vzhled
Ano chtěla bych změnit vzhled, udělat si nějaký svůj, více přehledný a hlavně více osobní. Vůbec to neumím, ale půjčila jsem si html a css, tak se tím chci nějakou prokousat a něco vytvořit :)
2) Rubriky
Chtěla bych udělat přehlednější rubriky, protože pár lidí mi napsalo, že se v nich moc nevyznají
16. ledna: Postupně plním :)
3) Nové projekty
Mám v plánu minimálně dva takové projekty (meme) a to Povinnou četbu nepovinně a Odborník na slovo vzatý. Pár lidí si přálo recenze a tipy na klasickou četbu a tak jsem se rozhodla alespoň jednou měsíčně přečíst a přidat recenzi na 1 klasickou (povinnou) knihu a na 1 odbornou (populárně naučnou) publikaci. Plus pak mě napadl ještě jeden projekt pro všechny, ale to se ještě uvidí :)
4) Více číst a přidávat více recenzí
Ano času bylo málo a chuť žádná, knihy jsem četla, ale tak pomálu, teď se mi však vrací aspoň ta chuť, i když času je pořád minimum, ale věřím, že se to postupně zlepší :)
16.leden Čtu více, jen toho času na ty recenze, kdyby bylo více :)
5) Přidávat recepty
6) Více fotit a naučit se fotky pěkně upravit
7) Vrátit se ke grafice a zlepšit se 


Osobní život
1) Přestat se tolik nervovat
Bohužel poslední rok mi dal vážně zabrat a poslední dobou jsem spíš jen hromádka neštěstí, potřebuji se vzchopit a získat energii se se vším poprat a nebrat si vše tak moc k srdci
2) Cvičit a zhubnout
Objednala jsem si 11 lekcí zumby a potom, až si zase trošku zvyknu na pohyb bych si chtěla zacvičit 30 day shred s Jillian Michaels, k tomu přestat tolik jíst sladké a pít místo limonády čistou vodu, abych aspoň trošku zhubla nebo spíš hlavně trošku zpevnila tělo :)
16. leden: Zatím cvičím zumbu a snažím se necpat sladkým :)
3) Naučit se jít dřív spát a ráno včas vstávat
4) Poctivě si všechno zapisovat
Protože posledn dobou pořád vše zapomínám, brát prášky, hlavně jich mít dost atd
16. leden: Snažím se :)
5) Ušetřit
Teďka na Vánoce jsem utratila skoro vše, co mám, tak budu muset šetřit :D
16. leden: Zatím jsem si nekoupila žádnou knihu! :)
6) Vymyslet, kam dám všechny knížky :)
7) Dělat věci do školy včas! :)
8) Naučit se lépe anglicky a rusky
A taky začít číst knížky v angličtině :)

To je zatím asi vše, uvidím, možná něco připíšu, jsem zvědavá kolik toho dodržím :D



4 komentářů

Write komentářů
Kristýna
AUTHOR
pátek, prosince 21, 2012 delete

Ahoj :) Máš moc pěkné plány. Taky jsem si říkala, že bych si nějaký ten "list" sepsala. Pořád se mi v hlavě honí plány, všechno co bych chtěla a měla udělat. No, a když to třeba takhle uvidím, třeba se toho budu držet. :) Držím palce, ať ti všechno vyjde.

Reply
avatar
Forest
AUTHOR
pátek, prosince 21, 2012 delete

A nechceš rovnou přejít třeba na Wordpress? Nevím jestli existuje nějaký způsob jak zachovat všechna data z blogspot, ale popřemýšlej o tom :)

Reply
avatar
Syki
AUTHOR
sobota, prosince 22, 2012 delete

Vidím, že jsi měla zajímavý, smutný i veselý rok 2012. Doufám, že v tom příštím se Ti bude jenom dařit a všechno Ti krásně půjde od ruky. Plány jsou krásné, možná se nechám inspirovat.

Reply
avatar
Mima
AUTHOR
sobota, prosince 22, 2012 delete

Uf tak to si mala teda pestré :(. Z celého srdiečka ti prajem, aby sa ti budúci rok darilo viac. Zaslúžiš si to :). Ty si sa rozišla s tým chlapcom? :-O To som nevedela, och! Tak dúfam, že ten nový je super a zaslúži si ťa :).
Blog - nový dess určite zvládneš. Ja sa na to chystám už strašne dlho a ešte som sa k tomu nedokopala. S týmto dessom som strašne spokojná a bude ťažké vytvoriť niečo s čím bude aspoň takto spokojná. Tak hádam sa konečne cez prázdniny k tomu dokopem.
Pekné priania :), ja mám tiež dosť prianí do budúceho roka, tak dúfam, že to všetko zvládneme.

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)