Knížovky vyhlášení

10:46:00 6 Comments A+ a-

Dlouho očekávané vyhlášení soutěžního projektu Knížovky, který jsme pro vás připravily spolu s Globuskou, je tu. Omlouváme se, že nám to tak trvalo, ale povinnosti volaly a my nechtěly vyhlášení odfláknout. Poctivě jsme se probírali vstupy a hlavně vymýšlely rozložení cen a finanční stránku, abychom vás mohly podarovat co nejvíc za vaše milé odpovědi. Nakonec jsme se rozhodly vybrat ze všech došlých Knížovek dvě výherní, které získaly hlavní cenu a potom odměnit toho, kdo vyplnil všech 9 Knížovek. Snad jsme to vše spočítaly správně, občas bylo těžké přiřadit správná jména k osobám, když jste se podepsali párkrát jiným jménem či emailem, jestli jsme tedy někoho ošidily, velice se omlouváme, ale bohužel jsme jenom lidi :)

A kdo že tedy vyhrál hlavní cenu? Z celkem 233 došlých Knížovek jsme s pomocí random.org vybraly každá jednu, která vyhrála. 

Já vylosovala Knížovku s číslem 179 pod kterou se skrýval

Michal Štroch

Globuska vylosovala číslo 34 pod kterou se schovala autorka

Myanmar

Tyto dva hlavní výherci získají:
Dále jsme se rozhodli věnovat dalším pěti lidem, kteří vyplnili všechny Knížovky, každému po jedné záložce s logem Knížovek, za to, že to s námi vydrželi po celou dobu :)

Daffodila
Frozie (Jitka Damková)
Kamila Rozkošová
Terulinka
Lenka (MooX)

A nakonec jsme se také rozhodli odměnit ještě jednoho človíčka jednou záložkou za všechny milé komentáře, které nám nechal, především za tento poslední: „Knížovky potěšily, po duši pohladily a mozek zavařily ;) Díky bylo to příjemné zpestření léta i perného pracovního prvního zářijového týdne. Těším se na další soutěž :) ahoj”

Irena Drhová

Všechny výherce postupně obepíšeme mailem a výhry rozešleme co nejdříve. Nejsou to žádné velké skvosty, ale doufáme, že výhry potěší stejně tak jako nás vaše zapojení se. Kdo nevyhrál, nezoufejte, určitě zase časem něco vymyslíme! Moc Vám děkujeme, bylo to s Vámi báječné!

Basterka a Globuska



6 komentářů

Write komentářů
Monika
AUTHOR
úterý, září 23, 2014 delete

Řekla bych, že výhry jsou spíše bonusem ;)

Mimochodem mě mrzí, že jsem se nezapojila do všech :( Většinou jsem totálně zapomněla, že má i Globuska :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
úterý, září 23, 2014 delete

A tak jsme na to upozorňovaly :D Hlavně že tě to bavilo, to je pro nás největší radost :)

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
úterý, září 23, 2014 delete

To bylo tedy překvapení, když jsem viděl svoje jméno. Děkuju, že jsi mě vylosovala :) Ať si Myanmar vybere, jestli chce Kleopatru nebo Psy z Rigy.

Reply
avatar
středa, září 24, 2014 delete

Jůůůů. já jsem něco vyhrála. :D Už se na záložku Těším - a díky za vše, co jste pro nás udělaly holky. :) (Když vidím to číslo 233, jímá mě hrůza, že jste to vše probíraly. :D Asi nás vážně zbořňujete. :P)

Hnízdo zvrhlé Narcisky

Reply
avatar
m
AUTHOR
čtvrtek, září 25, 2014 delete

Milá Basterko,
musím Ti pogratulovat k vážně krásné soutěži.....bylo to originální a krásné, i když jsem se nezapojila....a musím říct, že to bylo poměrně i těžké....takže super! ;)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
pátek, září 26, 2014 delete

mám ten dojem, že párkrát Barb zapomněla a neavízovala, takže jsem to jaksi prosr... lalalaááá :D

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)