Knižní povídání červen

11:29:00 10 Comments A+ a-

Ahoj,

tak jsem se po dlouhé době a několika vašich prosbách konečně rozhodla natočit další video.
Knižní povídání aneb co jsem přečetla a co se chystám číst.

Krásný letní den všem!

PS: nepadá mi knihovna, to jen neumím nastavit rovně stativ na posteli :D

10 komentářů

Write komentářů
Unknown
AUTHOR
čtvrtek, července 02, 2015 delete

Tvoje video sa mi veľmi dobre počúvalo :) Zaujalo ma to, že si asi prvá blogerka, ktorá číta T.K. Vasilkovú a naozaj sa jej páči! Väčšina mojich kamarátok má na túto autorku skôr negatívne názory a dá sa povedať, že ju považujú za autorku, ktorá píše knihy skôr pre naše mamy... Ja som práve vďaka jej knihám v sebe našla knihomoľskú dušu, takže pre mňa to je žena, ktorá ma istým spôsobom priviedla k čítaniu a som rada, že som našla niekoho , kto má na ňu podobný názor :)
Volanie kukučky ma dosť zaujalo ale trošku sa toho bojím, no verím, že postupom času prekonám svoje obavy ;)

Reply
avatar
Lily
AUTHOR
čtvrtek, července 02, 2015 delete

Že je Rowlingová ukecaná není nic nového :D Na tu knížku u žse chystám tak dlouho a pořád nic.. Jsem teď teda žánrově úplně jindy (Píseň ledu a ohně), ale na léto se mi to zdá jako četba pro mě nejvhodnější :) Pro přírodní kosmetiku jsem se poslední dobou taky nadchla, hlavně teda vlasovou (i když první experiment s kopřivovou vodou, když jsem dostala šílenou alergii, mě trochu odradil), tak se možná podívám po něčem víc. Na pár blozích už jsem narazila na různé recepty, hlavně ty balzámy mě lákají. Videjko je super, sice nakřivo, ale to nevadí. Nervozita na tobě nebyla nijak poznat, ono o knížkách se to mluví samo, že? :) Těším se na další videa!! :)

Reply
avatar
Sára
AUTHOR
čtvrtek, července 02, 2015 delete

Moc pěkné video. Pokud se zase "vrátíš" budu moc ráda :D. Levandulový pokoj mám doma. Takže jsem zvědavá, jestli to bude pro mě 'kýč' nebo si to zamiluji :). A ten Literární spolek Laury Sněžné vypadá moc zajímavě. Skandinávii zbožňuji, takže asi brzo najde u mě místo v knihovničce.

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, července 08, 2015 delete

Ano ano, u Táni je problém, že blogeři jsou spíš mladšího věku a pro vychutnání si jejich knih musí mít člověk přeci jen trochu odžito a nějaké zkušenosti, aby se dokázal do postav vcítit :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, července 08, 2015 delete

Děkuji :* Jj balzámy jsou super a hlavně i vážně jednoduché :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
středa, července 08, 2015 delete

No tak to je určite pravda, len ja som ju začala čítať , keď som mala 9 a naozaj sa mi páčila , takže to neviem čím bude :D :)

Reply
avatar
Infinity
AUTHOR
středa, července 08, 2015 delete

Tvé nové video mě moc potěšilo, bylo úžasné jako vždy. <3
Vítej zpět. :)

Reply
avatar
Myanmar
AUTHOR
středa, července 08, 2015 delete

Jé, sláva, nový příspěvek u Bastery! :)

Kniha vzpomínek mě hodně láká, ale nevím, kdy a jestli se k ní dokopu. Poslední dobou mám navíc tendenci zahrabávat se v těžkých tématech a říkám si, že je sakra léto a mohla bych si přečíst něco, po čem se nebudu týden depresivně kývat pod dekou...třeba ta zmíněná Poslední aristokratka by nemusela být špatná :)

A na Literární spolek se chystám taky. Já absurdní knížky miluju a mám naopak obavy, že mě všichni naladili na nějakou příjemnou šílenůstku a já nakonec dostanu něco jinýho - něco, o co ani moc nebudu stát :D Ale uvidíme, snad ne :)

Budu se těšit na recenze! :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
čtvrtek, července 23, 2015 delete

Myslím, že se ti to spíš bude líbit :D

Jinak se mi líbí, že ses prostě do takových věcí pustila. Už jsem koukala samozřejmě dříve, nějakej ten pátek, jak jsi do DIY a zdravé stravy

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)