Vítejte v mém světě

16:04:00 7 Comments A+ a-

Ahoj,
vítám Tě na mém blogu. Nejsem žádný blogový nováček, měla jsem už dva předcházející blogy, ale jak se člověk vyvíjí, vyvíjí se i jeho zájmy a podobně. Doufám, že zde už jsem zakotvila naposledy :)
Původně jsem tento blog zakládala jako čistě knižní blog, byla jsem nadšená tou komunitou knižních blogerů, kteří recenzují knihy a povídají si o nich, ale čím více takových blogů se objevovalo, tím více jsem si začínala uvědomovat, že nechci být jen další z mnoha. Vždyť když se někdy podíváte, tak je, až na několik výjimek, jeden blog jako druhý, recenzují stejné knihy od stejných nakladatelství a většinou i ve stejném čase, každý blog obsahuje skoro stejné informace o vydávaných knihách a podobně, to mě trošku mrzí. Mrzí mě, že se tahle komunita věnuje primárně jen žánru fantasy a young adult, který mám také moc ráda, ale mám ráda i jiné žánry a nechci vypadat jako, když jsem jen další blog, který se opičí po originálních a skvělých knižních blogech :)
Rozhodla jsem se proto, že tento blog bude prostě takový jako chci já, budu si tu psát svoje myšlenky, poznatky, vylévat si své starosti a zároveň se budu dělit o přečtené knihy, ať už jsou staré či nové, odborné i beletrie, novinky i osvědčená klasika, udělám si to prostě po svém :) Občas přibude nejspíš i nějaká ta fotografie či grafika a doufám, že se konečně otevřu a vrátí se mi zpět i moje spisovatelská vášeň :)

Snad se Vám tady bude líbit a budete sem chodit rádi :)

7 komentářů

Write komentářů
Lubica
AUTHOR
pondělí, listopadu 07, 2011 delete

teším sa ...môj priateľ rád číta ...ja tiež ale nejak v poslednej dobe nemám čas ...ale chcem sa k tomu dokopať ...len musím zaplatiť tú riaditeľskú pokutu v knižnici :)

Reply
avatar
Skodulka
AUTHOR
středa, listopadu 09, 2011 delete

Tak Basterko přeju úspěšnej start a sem zvědavá na tvé příspěvky! :)

Reply
avatar
Clare
AUTHOR
pondělí, října 22, 2012 delete

tak držím palce :) ten design se mi fakt líbí :)

Reply
avatar
Clare
AUTHOR
pondělí, října 22, 2012 delete

jo, ještě mě tak napadá... co je sakra špatného na sci-fi?! :DD

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
středa, října 24, 2012 delete Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
avatar
úterý, října 29, 2013 delete

ahoj, kolegyne knihovnice prave zjistila, ze "knihy nekousou" pise taky knihovnice a dokonce ta kterou jsem obcas potkala na chodbe uisku :) shrnu to: uz jsem si zarezervovala v knihovne tve 5ti hvezdickove tituly (pana kaplana mam doma a cetla jsem ho tolikrat, ze je to skoro salat, bohuzel jsem se jeste nedostala na divadelni pojeti, myslim ze asi nemam sanci, je porad vyprodano...) a jillian taky cvicim a je to fajn pocit, clovek se citi lip. takze jen tak dal, rada si prectu dalsi recenzi. vzhledem k tomu, ze posledni knihu jsem si koupila asi tak v roce 2009 :D knihy obcas dostavam jako darek a jednu jsem nedavno vyhrala.. ale treba si nejakou koupim. i kdyz ja proste radsi chodim do knihovny. --- nevedela jsem kam s timto prispevkem, tak jsem to hodila sem. mej se fajn a at ti to dal pise a vsechno klape

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, listopadu 03, 2013 delete

ahoj kolegyně knihovnice :)
takové komentáře mě moc těší :) že chodíš do knihovny Ti jedině schvaluji :D důležité je, že čteš, není podstatné to, zda knihy máš doma, i když já už jsem v té fázi bookoholismu, že ty knihy doma mít musím prostě za každou cenu, ale do knihovny chodím taky a stále :) na divadelní pojetí Pana Kaplana jsem se dostala čirou náhodou a opravdu jsem si to hrozně vychutnala, třeba to jednou opadne a také se Ti to povede, stojí to za to :)
Děkuji ještě jednou za komentář a ať se daří ve všem i ve čtení :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)