Měsíční chvástačka - prosinec 2012

0:16:00 13 Comments A+ a-

Meme pořádané Judit.
Jde o to ukázat knihy, které jsme za daný měsíc dostali, kopili, vyžádali si za recenzi či vyhráli...

Jelikož si docela často kupuji nějaké knihy, rozhodla jsem se konečně zapojit i do Měsíční chvástačky a proč si také nevybrat bohatý prosinec pro první příspěvek :)

Knihy, které jsem dostala:

Tyto tři knížky od Larse Keplera jsem dostala již k svátku a za promoci jako dárek od mého bývalého přítele a opravdu se na ně těším, i když jsem teď četla dvě ne moc povzbudivé recenze na Hypnotizéra, no uvidíme :)
\
Tyto tři knížky jsem dostala k Vánocům. Tradičně Christie for Christmas od rodičů, tentokráte Viděla jsem vraždu, na jejíž recenzi se můžete brzy těšit. Dále komplet Odkaz dračích jezdců od mého přítele, protože věděl, jak moc si to přeji. Ano, ještě jsem to nečetla, stydím se :) A od mého bývalého přítele Třináct relikvií, ačkoliv i na tuto knihu jsem teď četla ne moc pozitivní recenze a navíc jsem zjistila, že je to první díl další ságy.

Knihy, které jsem si koupila:

V prosinci jsem se snažila šetřit a tak jsem si koupila jen tři knížky a to Inkoustovou smrt, abych měla kompletní sérii a mohla si jí celou přečíst. Sapphique ze stejného důvodu a v Levných knihách jsem pořídila Pan Kaplan má třídu rád, protože jsem viděla divadelní hru a chci si přečíst originál :)

Žádné knihy jsem v prosinci nevyhrála, ani nezískala žádný recenzní výtisk.

A všechny společně: 

Já jsem velice spokojená :) Akorát nemám ty knížky kam dávat, pokoj malinký a všude plno, poličky přetékají a každý se bojí, že to jednou spadne někomu na hlavu :D

A bonus: 

Koupila jsem si něco po čem moje srdce touží už delší dobu a to razítko Ex libris, které půjde do knih, které si chci opravdu navždy nechat :)

13 komentářů

Write komentářů
Vendula
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

Jé, Odkaz dračích jezdců:) Ten komplet takhle vypadá dost dobře:) Já mám první tři díly v paperbacku a poslední v hardbacku, takže mě to trošičku rozčiluje:D Ale jinak celkově ty knihy naprosto miluju♥. :)

Reply
avatar
Lenka
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

Jsem zvědavá, co budeš na toho Larse Keplera říkat. :))

Reply
avatar
Aynarra
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

To razítko je skvělé! Ne jenom, že je na něm psíček, ale je to hrozně originální! :)
Taky bych chtěla takovou hromadu, ale bohužel... Na Sapphique se chystám už strašně dlouho a teď mi ji vylosoval/a Skřítek v knižní výměně, takže se na ni co nejdřív vrhnu :) Třináct relikvií je něco, po čem mé srdce prahne už jenom proto, že to napsala můj oblíbený spisovatel a o knihách od Larse Keplera jsem už taky uvažovala :)

Pěkné, pěkné :)

Jinak k tvému dotazu: Receptury mám, protože jdu v druhém pololetí do kuchyně. Jsem jakoby na druhé střední. Už mám jeden výuční list (knihař), ale není práce a na nástavbě jsem to zpackala. Tak jsem šla na kuchař-číšník, ale neztěžuju si :)

Reply
avatar
Đany
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

Já bych si strašně ráda přečetla Třináct relikvií, i když jak říkáš, nejsou na ni moc pozitivní reakce. Jinak knihu Pan kaplan má třídu rád mám od pana ředitele na Základní škole a ještě sem ji teda nečetla :D :))

Reply
avatar
E_V_E
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

Sapphique! ach závidím! 8)

Reply
avatar
Mima
AUTHOR
čtvrtek, ledna 03, 2013 delete

To je skvelé, ja už si dlho plánujem prečítať Eragona, Eldesta..., ale nejako som sa k tomu ešte nedokopala :( musím!
To razítko je super!!

Reply
avatar
Erný
AUTHOR
pátek, ledna 04, 2013 delete

Po Dračích jezdcích jsem taky pokukovala po očku přes internet..:D Ale teď doma knih hromadu, takže "není" čas kupovat nové knihy....:D
To razítko je boží, není nad to mít ho ve své knize ;))

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
pátek, ledna 04, 2013 delete

Mě se teda Hypnotizér líbil... Hodně. Svědkyni ohně jsem dočetla dneska a za mě taky super.

Reply
avatar
Rosie
AUTHOR
pátek, ledna 04, 2013 delete

A.Ch. je klasika, máme jí doma plné police :D Letos ale žádná pod stromečkem nebyla. Máma dostala Cinder (ode mě) a Projezte se ke štíhlosti (od táty, přes moje varování, ale nakonec se nenaštvala :) ). Já si od bráchy+táty koupila Marnotratný Bůh a Proč Bůh od Timothy Kellera - četla jsem od něj Králův kříž, knížku o Markovu evangeliu, která se mi opravdu moc líbila - doporučuju. A od kamarádky (Clarret) Muminí moudra (moje nová srdcovka - mumínci :) ) a minisbírku jejích básní - nádherný dárek.
Jinak, momentálně čtu Brisingr. A mimochodem, pokud jsem někdy považovala Tolkiena za rozvleklého, tak ve srovnání s Eragonem je nemluva :D

Reply
avatar
Pompin
AUTHOR
sobota, ledna 05, 2013 delete

Ahojky, nechceš někdy kouknout na můj blog? píšu taky o knihách. Nebo být OS/affs.
To razítko je moc hezké a vlastně všechny knihy.

Reply
avatar
Clare
AUTHOR
neděle, ledna 06, 2013 delete

jůů Pan Kaplan má třídu rád :)

Reply
avatar
pondělí, ledna 07, 2013 delete

Moc ti závidím Třináct relikvií, ještě jsem se ke knize nedostala :/ ale hodně doufám, že si ji stihnu alespoň přečíst :))

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pondělí, ledna 07, 2013 delete

Mám v plánu ji brzy přečíst, protože několik lidí na ní chce vidět recenzi, tak pak uvidíš, jestli za to stojí :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)