Letní projekty, kterých se účastním

19:04:00 8 Comments A+ a-

Po skončení června jsem si tak naivně říkala, že o prázdninách bude konečně více klidu a času a přihlásila jsem se do několik letních projektů. Čas ani klid není, ale to by vydalo na velký a velmi nepěkný článek, takže raději přejdeme k věci. Konečně jsem se dokopala k tomu zveřejnit úvodní články k projektům a jelikož jich je víc hodím si je hezky do kupy, abych je pak nehledala :)

Pětistovka je jen číslo

První projekt má na svědomí Laurdes. A jde o to přečíst v létě co největší množství množství knih, které mají 500 a více stran či si dopředu určit, kolik jich přečtete. Mě se tu poslední dobou knihy nad 500 stran hromadí víc než je zdrávo, tak doufám, že aspoň nějakou z nich přečtu :) Jelikož mám školu až od října, tak budu pak směle pokračovat i v září. Mám jich opravdu hodně, ale vybrala jsem, že bych ráda přečetla nějakou z těchto :)

Hra o trůny
Bídníci 1, 2
Eldest
Brisingr
Inheritance

Čteme klasiku a povinnou četbu

Druhý projekt má na svědomí Roxanne a jelikož miluji klasiku nemohla jsem se nezúčastnit. A podobně jako nahoře je úkolem přečíst určité množství či prostě co nejvíc knih klasické literatury. Já pojedu postupně kolik jich zvládnu, ale ráda bych, co nejvíce. Přečíst chci aspoň nějaké z těchto knih plus Bídníky :)

Sen čarovné noci
Bouře-právě čtu
Zkrocení zlé ženy
Mnoho povyku pro nic
Potíže v zálivu Pollensa
Po pohřbu-přečteno, brzy recenze
Malé ženy

Měsíc nepřečtených knih

A jelikož mám těch nepřečtených knih doma více než 43, rozhodla jsem se rovnou zapojit i do projektu, který vymyslela Katie. Cílem je číst jen knihy, které máte doma ve své knihovničce, žádné jiné. Mám v plánu v něm pak pokračovat stylem, že knihy z mé domácí knihovny budou mít přednost :)

Již jsem přečetla:
Po pohřbu-Agatha Christie
Bouře-Wiliam Shakespeare-právě čtu


8 komentářů

Write komentářů
Mima
AUTHOR
pondělí, července 15, 2013 delete

Eragona a jeho časti sa chystám veľmi dlho prečítať. Hold nie je čas :(. Radšej si vyberám tenšie knihy :).

Inak zaujímavé projekty :).

Reply
avatar
Infinity
AUTHOR
pondělí, července 15, 2013 delete

O všem těchto projektech jsem slyšela a moc se mi líbí. :-)

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
úterý, července 16, 2013 delete

Letní knižní projekt bych nedala. V létě si vybírám knihy ještě víc podle nálady než kdykoliv jindy a nedokázala bych se držet tématu. Ale ten první projekt se mi líbí, miluju tlustý knihy! :D Tak držím palce, aby ti to všechno vyšlo ;)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, července 16, 2013 delete

To já právě taky, tak jsem si řekla, že i když není čas ani v létě, že prostě aspoň nějakou musím přečíst! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, července 16, 2013 delete

Tak naštěstí tohle není omezené tematicky až na tu klasiku, ale tak do ní se krásně vešla Agatha Christie i Shakespeare takže mi to nevadí :) A sice budu ráda, když přečtu dvě z každého projektu ale lepší než nic :D

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
středa, července 17, 2013 delete

Hodně štěstí, Basty :D Já během maturitního času četla dost, dost i po maturitě, pak jsem se nějak na chvíli zasekla, protože mi bylo líto, jak mi lítá do hlavy ten Harry Potter, no a teď jsem se k tomu opět vrátila :P Mám dokonce taky seznam, které knihy chci číst, i když je faktem, že z některých mě euforie už trochu zmizela, tak se na ně asi vyprdnu :D Ale nechat si je tam můžu, kdo ví, kdy mě na to opět přepadne chuť, ale myslím, že už i tak mám těch knih fůru. A to se nezmiňuju o tom, že nostalgicky mi chytá a cuká noha, která se mi snaží naznačit, že bych si i chtěla přečíst nějaké své oblíbené knihy znovu.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
středa, července 17, 2013 delete

Teda, máš můj obdiv :) budu držet pěsti, ať na to všechno najdeš čas a budu se těšit na budoucí příspěvky! :)

Reply
avatar
Aynarra
AUTHOR
úterý, července 23, 2013 delete

Jak tak koukám, tak máš taky pěkný program na léto :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)