Kouzelná knihovnička podruhé (část druhá)

12:36:00 19 Comments A+ a-

Tak a je tu druhá polovina mé krásné knihovničky, o kterou jste si stále psali. Jestli jste neviděli první část, tak to nejprve napravte :) Projekt vznikl u Abyss. Bohužel jak většina víte se domů málokdy dostanu za světla a dřív než rodiče, takže jsem natáčela v rychlosti, na několik částí a navíc jsem byla unavená tak jsem zase "perlila", ale Vám se to zdá se až tak nevadí, takže se pojďme podívat na další část. Tentokrát je to jen video, neboť rodiče mi vyměnili lustr a ten teď svítí méně a fotky nebyl vůbec viditelné pořádně, takže snad někdy až se dostanu domů za světla a budu mít klid Vám něco vyfotím. Video je dlouhé, až Vás přestane bavit, přeskočte prosím ještě na 32 minutu :)

Původní stav knihovny byl jeden velký chaos (více Kouzelná knihovnička)

Video prohlídka
 


19 komentářů

Write komentářů
EM
AUTHOR
pátek, února 07, 2014 delete

Máš skvělou knihovničku. =)

Reply
avatar
LennaS
AUTHOR
pátek, února 07, 2014 delete

Líbí se mi tvoje knihovnička :). Taky bych si nějak všechny ty knížky měla uspořádat nebo mě z toho brzy klepne :D

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
pátek, února 07, 2014 delete

Nejdřív jsem si říkala, že tam máš svačinku jablko :D Ale pak mi došlo, že to nějak neřešíš :DD Shakespear má nádherný přebaly ^^ Pobavilas mě medvědem a hráběma :D Ale lepší by to bylo, kdyby sis nevšimla, že jsi se přeřekla :D Tím jsi to úplně zkazila!!! :( Jinak Game a Buzz mají překrásný obálky, to musím poprvé skutečně smeknout nad českejma obálkama.
A videa samozřejmě chceme, ale asi ti neporadím o čem :/ Udělej nějakou diskusi :D Nad něčím polemizuj :D
A upřímně tě musím zklamat - zas tak velkou sbírku Agath nemáš :D Přijeď se podívat k nám.

Reply
avatar
HλNKA
AUTHOR
pátek, února 07, 2014 delete

Už jsem netrpělivě očekávala pokračování tvé kouzelné knihovničky :-) Video parádní a spoustu knih máš opravdu krásných a zajímavých. Některé máme stejné, některé mi nic neříkají, ale hrozně jsi mě nalákala na Čachtickou paní :-)

Reply
avatar
Veronika
AUTHOR
sobota, února 08, 2014 delete

To bylo úžasné video. Takových krásných knih máš. A na spoustu z nich jsi mě nalákala. :-) Z té edice světová četba mám také jednu knížečku - O myších a lidech a Na plechárně od Steinbecka, kterou mi mamka sehnala v antikvariátu k maturitě. Mám ji moc ráda, hrozně se mi líbí ten malinkatý formát a to jak je taková pěkně zažloutlá. Ty Tvoje knížečky z této edice Ti tedy opravdu moc závidím. :-) Jsem ráda, že Ti Sparksovy knihy udělaly radost, moc mě potěšilo, když jsem je tam uviděla. :-) Určitě Ti od něj doporučím i další knihy, Poslední píseň, Milý Johne a To nejlepší z nás jsou nádherné... :-) A máš velmi útulný pokojíček a ta Tvoje sbírka Agathy Ch. je naprosto kouzelná. Je to ostuda, ale já od ní nic nečetla. Musím to napravit. Budu moc ráda, když mi doporučíš, co si přečíst jako první... :-) A taky se Ti na ty knihy nad postelí pořád tak práší? Já je musím neustále oprašovat, jak nad nimi není další police. To je daň za bydlení ve městě... :-)
Budu se moc těšit na další video. Bylo to super... :-)

Reply
avatar
Andy's diary
AUTHOR
sobota, února 08, 2014 delete

Máš teda parádní knihovnu! :) Smekám. Takovou nemám ani já. :) A Agatha Christie mě vážně dostala. Mazec!

Reply
avatar
by_Jitulikaaa
AUTHOR
sobota, února 08, 2014 delete

stejně krásné video jako to první! určitě bych byla pro, aby jsi točila dál. třeba zkusit natočit nějaké haul video, až se ti sejde více nových knížek, nebo bych klidně zkusila nějakou tu recenzi. myslím že by to určitě dopadlo dobře, i když z toho máš obavy. ;-) máš sympatický hlas a o knihách moc hezky povídáš, tak by byla škoda o to přijít. co se týče sbírky Agathy, tak by sis mohla podat ruce s mojí babičkou. :-) i když bych teda řekla, že její sbírka je mnohem rozsáhlejší, ale měla na to o hoodně dýl času. :-) jednou jsem jí dokonce už musela sepsat seznam všech knih co má od ní, protože jich pár měla doma 2x :-D mě zatím nic moc neříká, ale pořád doufám, že se k jejím knihám propracuju a všechny si je přečtu.

Reply
avatar
neděle, února 09, 2014 delete

Konečně jsem se k videu dostala, máš krasnou knihovničku a spoustu skvělých knih. Černobilý svět je užasná kniha,sjejně jako hypnotizer,jehož filmová podoba stála za prd, vypustili sceny,ktere se mi vážně líbily. Převážně pruběh hypnozy. Ja mám od Nesba všechny knihy,ale četla jsem jen Lovce hlav, čekám na červenku a pak budu zvesela číst a už se těším. K té cenovce co jsi tam měla - 90% mých knih má pořád cenovku.
K videu jsem si vzala i papír a dělala jsem si poznámky abych věděla co chci zmínit v komentáři :-D přece jen 40 minut,je 40 minut a já bych v polovině zapomněla,co jsem chtěla zmínit :-D

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

Děkuji, je to fajn pocit to konečně pěkně srovnat! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

No svačinka to je ale umělá :D Má právě, sice od Hilské by to byl možná lepší překlad, ale mě prostě uchvátila tahle edice! Kdybych si toho nevšimla, tak to bych musela být ještě hloupější než jsem :D To jo Game a Buzz jsou opravdu hodně povedené, jsem zvědavá na Bubble v reálu, vypadá ještě lépe než předchozí. Jo to já vím, že na Vaší sbírku nemám, ale tak na to že sbírám hlavně vydání nové od Knižního klubu, nějakých šest let a většinu si kupuji sama, si myslím, že je to hodně slušné :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

To mě těší, že jsi se tak těšila :) To jsem ráda, já mám tu knížku opravdu velice ráda! :) Až ji přečteš někdy, dej vědět, jak se Ti líbila :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

Chtěla jsem u Tebe okomentovat nějaký článek, ale nehodlám se registrovat zase do nějakého Google plus ještě :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

Děkuji to je opravdu krásná pochvala! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

Děkuji za pochvalu i za tip :) Možná zkusím recenzi na jednu klasiku, mohla by to být i sranda :) Je mi to jasné, ta moje je skromnější, ale sbírám hlavně vydání nové s černými obálkami od Knižního klubu a navíc asi jen nějakých 6 let, a ještě asi 4 knihy mám u kamarádky, takže myslím, že na to docela ujde :) Jo to mě se ještě nestalo, ale párkrát málem, vždycky musím psát soupis toho, co bych chtěla a naši nebo někdo jednu vybere :) Ono ne všechny jsou samozřejmě stejně dobré, některé jsou lepší, některé horší tak jako se vším :) Když tak tady jsem sepsala 5 mých do té doby nejoblíbenějších knih od Agathy, tak kdybys chtěla a babička ji bude mít, můžeš zkusit :)
http://bastera.blogspot.cz/2013/04/mych-top-pet-knih-od-agathy-christie.html

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, února 11, 2014 delete

Děkuji Adél :) Jo právě vím, že už jsme se o tom bavili, takže je mám teď i v e-verzi a až bude čas určitě je přečtu, protože jsem na ně zvědavá :) Nejdřív děláš sbírku a pak budeš číst? :) A jak se Ti líbily Lovci hlav? To je super, já to vždycky píšu do toho komentáře postupně a pak odešlu až to skončí, protože bych taky vše zapomněla :D

Reply
avatar
Rachel
AUTHOR
neděle, února 16, 2014 delete

Líbí se mi, jak tam u toho uklízíš, tady utřít prach, tady narovnat obal knížky, copak je to támhle za šmouhu?? :-D Agatha.. zajímavé ;-) Na pár knížek jsi mě nalákala a vůbec se mi tato vzniklá situace nelíbí !! :)

Reply
avatar
Rachel
AUTHOR
neděle, února 16, 2014 delete

máš ještě tu Smečku v poličky úplně dole? :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pondělí, února 17, 2014 delete

Jo to je moje úchylka, které se nemohu zbavit :D Tak povídej, na co jsem Tě nalákala :) O Smečce Ti napíšu soukromě ;)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)