Informační okénko 2

20:46:00 13 Comments A+ a-

Ahoj,
díky Vašim odpovědím v Dotazníku (kdo ještě nevyplnil prosím jednak kvůli mně a jednak můžete vyhrát knihu Čachtická paní), jsem se dozvěděla, že byste uvítali více deníčkových článků a že ne všichni sledujete můj facebook. Proto jsem se rozhodla zavést rubriku Informační okénko, kde Vám vždy stručně shrnu něco z mého života a co Váš čeká v nejbližší době na blogu :)


Tento článek měl být přednastavený, ale nějak nám tu zlobí internet, takže se mnou blogger permanentně nemluví :) Nemůžu se dostat ani na svůj blog, abych reagovala na komentáře, takže se omlouvám, že neodpovídám.
Dnes jsme byli na výletě na Tříjezerní slati, Jezerní slati a na Zhůří. Bylo nádherně a jelikož přes týden pořád sedím na zadku, museli jsme vyrazit na výlet. Bylo to super a pěkně mě kancelářskou krysu bolí nožky :) Na závěr jsme se tak museli odměnit dobrým kafíčkem a dortíčkem, abychom doplnili spálené kalorie :D A co Váš víkend?

March photo book challenge se blíží ke konci, ale nebojte se určitě budu přidávat nějaké foto články častěji. Dokonce plánuji koupit si nový foťák, ale líbí se mi jeden dražší a  nejspíš mi neprojde, tak mám v záloze ještě jeden menší, levnější a méně složitý :)
Pustila jsem se do přípravy článků s radami pro blogery, nejprve začnu tím, jak si nastavit horní menu a dát obrázky do menu a podobně, protože na to se mě ptá čím dál víc lidí :)

Z recenzí jsem včera přidala recenzi na knihu Seznam tajných přání, která se mi moc líbila. Dále pro Vás chystám recenzi na Zakázanou přitažlivost a Manželku, která utekla. 
Pustila jsem se do čtení knihy Jsme přeci sestry od nakladatelství Host a dále do reading copies knihy Hon od Fragmentu. Nejsem moc na YA knihy ani na upíry, ale dlouho jsem nic takového nečetla a ráda bych měla přehled, co na tom některé mé kamarádky tak vidí :)

A až dočtu tyto dvě přijde na řadu konečně kniha Vykupitel duší od slovenské autorky Ivety Pačutové, na kterou jsem zvědavá. Pustila bych se do ní i dříve, ale chci si jí nechat, až na ní bude více klidu, abych si mohla vychutnat tu atmosféru, kterou slibuje.

Ještě poznámka pro ty, kdo nejsou na Facebooku nebo to ještě nezaznamenali. Film Divergence podle knihy od Veronicy Roth se do českých kin přeci jen dostane a to na prvního máje.

Krásný zbytek víkendu ať už s knihou nebo bez 
přeje Bastera

13 komentářů

Write komentářů
Rachel Roo
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

no konečně, ty víš, že mám ráda tvé deníčkové zápisky :) výlet musel být super, co máte v plánu na neděli? :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

týjo, závist!:D taky bych vypadla někam... a já spíš na ty dny, kdy nejsem ve škole, spíš házím hnusy :D snažím se to všechno skloubit a tak (ale neboj, ne, že bych se zas bůhvíjak přepínala :D), ale taky bych ráda někam vypadla ^^ :)
jinak ten hon mám taky na seznamu... ona hlavně ta obálka!:D
víš, že jsem nějaká... no éééhm :D po tom, co jsem viděla hlavně herečku Tris, tak vůbec, ale vůbec netoužím vidět film Divergenci, jsem asi zvláštní knihomol, eh?:D

Reply
avatar
Charrlie
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Na prvního máje nebude romantické líbání pod třeští, ale cesta do kina na Divergenci. Já z toho sice mám radost, ale pochybuji o mé druhé polovičce :D Co se týče fotek tak jsem naštěstí zblajzla právě trochu sladkého, takže nezávidím (kecám - tolik sladkého a mňamkozního! Jak někdo může tohle nezávidět?!) ale minimálně výlet opravdu závidím. I když mě trochu děsí ty zbytky sněhu :D

Reply
avatar
Martin
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Jsem zvědavý co na Hon řekneš. Jinak ty fotky z výletu vypadají moc pěkně. Já fotím na normální kompakt Kodak, ale časem bych bral taky nějaký lepší.

Reply
avatar
Owlie
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Informační články budou super, jen v nich pokračuj! :) Hehe, řadím se do skupiny kvůli které se zakládají rady, super! :D Na recenze se moc těším, budu si tě hlídat - tak jako vždy :)
P.S. mezi rady můžeš i přidat, jak si sakra dát fotku ke komentářům, když se přihlašuji přes url blogu, a né přes google! :D

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Vím no taky kvůli Vám jsem je začala dělat, já to tu zase nechci spamovat mými blbostmi :) A neděli jsme tak nějak flákali, uklízeli a courali po městě :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

To chápu, já právě se snažím vypadnout z toho šíleného hnusu doma, víkendy pryč jsou pro mě balzám na duši :) Jj já to obálka je pěkná to musím uznat! Jsem zvědavá, jaké to bude dál.

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

No a já budu tou dobou v Kynžvartě a tam to ani nebudou hrát :D Joo já jsem původně nechtěla nic, ale jak si přítel vezme něco dobrého, tak mi to nedá taky a po výletě jsem si to zasloužila :) A jak jsme se rozmlsali, tak byly ráno ještě celozrnné palačinky s tvarohem k snídani :) Jo sníh tam byl a docela zima pak, ale stálo to za to :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Já jsem taky zvědavá, začala jsem číst a pořád nějak nevím, co si myslet, uvidíme, jak to bude pokračovat :) Děkuji, ta prostřední je focená fotopointem, vrchní Panasonic Lumix TZ1 (no je starý, teď se prodává myslím už TZ60 nebo 80 :D) A jídlo je mobilem. To focení mě opravdu chytlo a ráda bych nějaký lepší, ale ta nabídka je tak velká, že vůbec nevím jaký :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 30, 2014 delete

Děkuji, určitě jich bude přibývat a obávám se, že tam budu cpát hlavně jídlo :D Jj jsi jedna z těch, kdo mě k tomu inspiroval a s tou fotkou to tedy nevím, zkusím to vymyslet :D "Dej pozor sleduji Tě" a já jsem ráda, že mě sleduješ :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
pondělí, března 31, 2014 delete

rozhodně budu ráda, když budu mít názor i od tebe na ten hon :) já se k němu totiž dostanu nejdřív za x let :D knihy v to-read listu pro mě spíš slouží informativně než že bych si tu knihu běžela koupit. spíš tak, že "prosím, naraz na ni někde" :D

Reply
avatar
Luthien
AUTHOR
úterý, dubna 01, 2014 delete

Krásná krajina. A káva s dorty vypadá výborně, děláš mi chutě :D

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
středa, dubna 09, 2014 delete

Tak to jste měli krásný výlet, taky bych si někam takhle vyjela, celé dny ležím jen ve skriptech, no hrůza :D A mám teď hroznou chuť na něco sladkého, jak koukám na ty dortíky :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)