HARRY POTTER CHALLENGE - DESÁTÝ ÚKOL

20:52:00 10 Comments A+ a-

A je tu čtvrtek a s ním poslední úkol v Harry Potter Challenge. Bude se nám strašně stýkat. Chce se nám skoro brečet, jak nám Vaše odpovědi budou chybět! Ale nebojte, příští týden bude celovyhlášení, speciální článek s odpovědmi, zajímavými vzkazy a podobně. A pak třeba zase někdy...


Nejprve odpověď na otázku z Harry Potter tagu

V jaké koleji byste chtěli být?


To je těžká otázka, každá kolej má něco pro a něco proti, ale jelikož jsem hlavně dobrák od kosti, tak bych asi nejvíc patřila do Nebelvíru. A Rachel by chtěla do Nebelvíru, přeci proto, aby mohla sbalit Harryho! :D

A co vy, kam byste chtěli patřit vy?

Dnešní úkol je poslední a tak bude dost specifický. Každý má za úkol vyfotit svojí sbírku knih či předmětů týkajících se Harryho Pottera, samozřejmě můžete vyfotit i sami sebe! Fotky posílejte na maily: bastera@seznam.cz a roo.rachel.1987@gmail.com s předmětem Harry Potter Challenge. Každý kdo splní, dostane 10 bodů. To je vše, posílejte a těšíme se na Vaše fotky i na poslední speciální článek. 

Tímto se loučíme s posledním úkolem a je nám opravdu hodně smutno :(

10 komentářů

Write komentářů
Anonymní
AUTHOR
čtvrtek, dubna 17, 2014 delete

Ehm ehm, čo mám robiť, keď som si všetky knihy požičiavala z knižnice, moje okuliare sú hranaté, a nemám ani pruhovaný šál, ani umelohmotného hada? :-D Mimochodom, aj mne je ľúto, že už HPCH končí... Každý utorok a štvrtok som poctivo čakala na nové odpovede na otázky o HP, aj na nové úlohy. Bola to fakt zábava!

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

jo, no vidíš, lotr je určitě fajn nápad :) my případně na tebe, Barb, počkáme, až se vrátíš z lázní :D

Reply
avatar
pátek, dubna 18, 2014 delete

Havraspár. Muffiny a kakao? To je prostě ráj! :D A pak modrá barva! Akorát nevím, jestli bych tam úplně zapadla. :D

Reply
avatar
Kit731
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

Havraspár, Havraspár, jednoznačně Havraspár. A nejen proto, že jsem tam byla zařazena (když nepočítáme PM), ale prostě mi je ta kolej nejsympatičtější :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

Můžeš zajít do knihovny, knihkupectví nebo prostě jen vyfotit něco, co Tě napadne ve spojení s Harry Potterem :) To nás moc těší, nás to s Vámi také moc bavilo :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

Ještě abyste nepočkali, beze mě by to asi nešlo :D A Pán Prstenů nevím nevím, to by asi tak lehké nebylo něco vymyslet :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

To je taky pravda :) Určitě bys zapadla neboj! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pátek, dubna 18, 2014 delete

A čím je nejsympatičtější? :) Mně se na každé líbí něco :)

Reply
avatar
sobota, dubna 19, 2014 delete

Koukám, že Havraspár jede! Jak jsem psala v mailu - u mě také. :)) Nejen že mě tam zařadil Moudrý klobouk na Pottermore.com, ale také mě tam táhne mé srdce. A to díky Střelence. :)
Jinak se mi líbí modrá barva. :D A asi jsem lehce "masochisticky" fascinována vstupem do věže (neznáš odpověď, chrápeš na podlaze). :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
neděle, dubna 20, 2014 delete

To je škoda, docela rychle to uteklo :) byla to super soutěž :) a jste fakt skvělý, že jste si s s tím daly takovou práci. :)

U kolejí jsem nerozhodná, protože třeba Havraspár - tam jsou všichni super chytří - třeba taková Lenka, ta je prostě boží :)
ale jinak vede Nebelvír, ne ani tak proto, že bych chtěla balit Harryho, ale spíš Olivera Wooda :D

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)