How I read tag

14:31:00 24 Comments A+ a-

Ahoj,

vítám Vás u svého prvního video tagu. Jako první mě napadl tag How I read, který jsem viděla u Ohany a Rodaw s Madelaine. Snad se Vám bude líbit. Napište mi třeba, jak byste odpověděli vy. Kdybyste potřebovali otázky, večer Vám je vypíšu :)



Mě dnes večer čeká rozhovor s jednou slečnou kvůli bakalářce o knižních blozích a docela se bojím, abych zase neplácala kraviny a nedělala ostudu! Tak na mě myslete!
Mějte se krásně
Vaše věčně popletená Bastera


24 komentářů

Write komentářů
Owlie
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

Povedené video :) Já mám stavy kdy si občas říkám "Tyjo, taky bych mohla zkusit něco natočit" ale vždy si to rozmyslím s tím, že to prostě není pro mě. :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

To mně se nějak tyhle dívčí romány vyhly, člověče :DD A ke čtení jsem přivedla už. Což je taky super pocit :D (A je hezké pomyšlení, že jsem s tebou od prvopočátku videování :DD I když ono se to tak nabízí, kolik let se my už známe, že :D)

Reply
avatar
Jana CM
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

To je hezké video! Celou pracovní dobu se těším, až si to pustím, navíc vtipná vsuvka se psem navíc... Doufám, že se manžel nedozví, že psi něco takovýho umí, to bych byla už uplně nahraná. :-) Konečně si jdu pustit i ta tvá stará, třeba zjistím, že už jsem to viděla...

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

Děkuji, já si to taky myslela, pak jednou chtěla něco lidem ukázat a říkám fotky jsou špatné a bylo to a hrozně mě to začalo bavit :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

No jo tak už jsi taky o nějakých pár let mladší :D Jo jo zrovna jsem o tom tuhle přemýšlela, jak je to dávno a jsem ráda, že jsi mě pořád neopustila! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

Děkuji, to mě těší, že ses na mě těšila celou pracovní dobu a že jsem Tě nezklamala :) Naše Ruby toho umí spoustu, je bohužel až moc šikovná a aktivní i tam, kde to není potřeba, naše předchozí fenečka Catty měla jen malé období a jinak byla zlatá :)

Reply
avatar
úterý, května 27, 2014 delete

Ach jo, mě se to asi neodeslalo, když jsem sem odpoledne psala... No nic :D
Jsem ráda, že jsem na video podívala, protože jsem zase dozvěděla spoustu věcí. A neber to tak, jako že jsem stalker. Ono, koukat na cizí videa je prostě super :D

Reply
avatar
úterý, května 27, 2014 delete

Tak to já jsem tedy jako malá téměř nečetla. K Vánocům jsem dostávala takové ty "dívčí koňské románky" a připadalo mi to jako nudná blbost. A pak, pak přišel Harry Potter. :)) A jelikož byly jen 4 díly v té době, musela jsem sáhnout po něčem jiném. :)

Já bych videa točit nemohla, bych se pořád hihňala jako retard a byla rudá jako paviání zadnička. :D Takže závidím, že jsi tak klidná a vyrovnaná a je radost na Tě pohledět. :))

Reply
avatar
Lily
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

Unikla mi hrozná hromada věcí, vůbec jsem teď neměla čas na sledování blogů, natož psaní svého.. takže to tu jdu u tebe všechno prošmejdit! (Ale zhruba jsem sledovala na facebooku :))
Škoda toho přímého sluníčka ve videu.. klasicky pejsek :D Moc pěkné povídání, hezky se to poslouchalo. Scénka o koncích knih skvělá :D Tak držím pěsti, ať ti třeba jednou vyjde něco ze zmiňovaných přání na konci :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, května 27, 2014 delete

Já a opustit tě? Směšné!:D Nevím, já v těch telecích letech, kdy všechny četly tyhle romány, četla Narnii, Elyonovu zemi, Kroniku rodu Spiderwicků, Thomase Brezinu a tak podobně :DDD

Reply
avatar
Karla
AUTHOR
středa, května 28, 2014 delete

Taky jsem četla Správnou pětku a Foglarovky, dokonce jsem přemýšlela, že bych si přečetla znovu Záhadu hlavolamu, abych se trochu vrátila do dětství. :-)
Ještě jsem neokomentovala žádné tvé video, takže bych ještě chtěla dodat, že určitě ve videotvorbě pokračuj, protože jsi skoro jediná, kterou jsem teď začala sledovat, alespoň nějak pravidelně, a těším se na další videa. Moc dobře se posloucháš a všechno, co říkáš, má hlavu a patu. :-) Mohla bys natočit nějakou recenzi o nějaké knížce, o které se třeba hodně mluví, kterou jsi četla? Docela bych na takovou recenzi ,,měla chuť". :-)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
čtvrtek, května 29, 2014 delete

To je dobře! :) No jo no za mě se četla Lanczová, Rudolf, Blytonová a Thomas Brezina, jo a ještě Gamebooky a Stopy hrůzy :D

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
čtvrtek, května 29, 2014 delete

Nejsi sama už více lidí si stěžovalo :( Jasný, já to chápu já jsem úplně stejná, také mě to zajímá ;)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
čtvrtek, května 29, 2014 delete

Jo ty jsem taky nečetla, holky to děsně žraly, ale já ty příběhy o koních také moc nemusela :) Jo jo Harry naučil číst hodně lidí a to je super! :) Děkuji to mě těší, já jsem taky nervózní až na půdu, vždycky si říkám, zda to vůbec zveřejnit nebo ne, ale jsem ráda, že to není tak poznat :)

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
sobota, května 31, 2014 delete

Co si pamatuji, tak já četla už od malička. Asi od té doby, kdy jsem se vůbec naučila číst :D Mamka říkává, že jsem celá babička, která taky jenom četla a četla :) Když jsem byla menší, tak jsem hodně četla takové ty dobrodružné příběhy. A v knihovně jsem byla taky pečená vařená :) Taky si pamatuju, jak jsem strašně milovala knížku Lassie se vrací :D Dívčí románky jsem moc nečetla, ale sem tam se ke mně taky nějaký dostal :) A jak přišel Harry Potter, tak to byla pořádná bomba :)
Jinak jsem doma jediná, teda kromě mamky, která čte. Brácha, ten nečte vůbec. Ale považuju za úspěch, že jsem ho přiměla přečíst aspoň jednu knížku, sice byla o AC/DC, a bylo tam dost fotek, ale aspoň něco! :D Druhá babička zase absolutně nemůže pochopit, že jsem ochotná vyhazovat peníze za knížky... To jí prostě nejde vysvětlit :D
Vaše fenka je moc šikovná, jak tak slyším :) Ten náš hafan naštěstí nic takového nevyvádí :D
Video je skvělé, díky za zpříjemnění dne :)
Samozřejmě musím pochválit nový vzhled blogu, který je moc pěkný! :)
A jak dopadl rozhovor? :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
sobota, května 31, 2014 delete

Jo jo to je škoda, ale ono to nebylo vidět, až když jsem to dala do pc a točit znovu už jsem neměla sílu, tak snad to nebylo moc protivné :) Děkuji, třeba se něco povede :) A těším se na Tvoje články! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
sobota, května 31, 2014 delete

Já ji nedávno poslouchala jako audioknihu a cítila se stejně jako tenkrát, když jsem to četla poprvé :) Děkuji, to mě od Tebe moc těší, jsem ráda, že to má hlavu a patu, pořád je na čem pracovat, ale moc si vážím podpory Vás všech :) Na videorecenzi se přiznám, že si moc netroufám, přeci jen občas hodně uhýbám od tématu, psanou recenzi píšu třeba i tři dny a bojím se, že videorecenze by byla jeden velký chaos, možná k tomu časem dospěji, až odhodím svojí nervozitu a zakoktávání :)
A kterou knihu máš třeba na mysli, o kterých se hodně mluví :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
sobota, května 31, 2014 delete

Jo Lassie byla také skvělá, já ráda četla o psech :) Jo jo Harry je klasik, vím o hodně lidech, kteří díky němu začali číst a to je prostě skvělý! :)
U nás nečte akorát taťka, babička četla hodně a navedla mě na detektivky, vždycky jsme se bavili o knížkách to bylo úžasné. Hele aspoň něco, já se takhle snažím naučit číst mého přítele, zásobuji ho knihami o sci-fi a o Šumavě, tak se to pořád trošku zlepšuje, i když čte knížku měsíc, aspoň, že čte :)
Jo ona je děsná hyperaktivka, křísla s nějakým teriérem a potřebuje pořád něčím zabavovat, snad z toho ještě trošku vyroste :)
Děkuji, já také děkuji za zpříjemnění Tvým komentářem :)
Děkuji, design mi dělala Brabikate, je šikovná, já si neumím poradit s českým fontem, který není v nabídce :)
Skvěle, bylo to moc příjemné a zajímavé, potěšilo mě, že mě autorka stavěla na podobnou úroveň jako právě Brabikate, U Margarety a Knižní doupě, to mě moc potěšilo :)
Měj se krásně a těším se na další Tvé komentáře! :)

Reply
avatar
m
AUTHOR
neděle, června 01, 2014 delete

Máš to tu krásné. Nový vzhled, viď? Moc se Ti povedl. Ta fialová je boží!!! :D

Reply
avatar
neděle, června 01, 2014 delete

Mám tyhle videa nejraději, vždy se u nich nasměju a ještě se dozvím, že mám stejné zlozvyky jako ostatní milovníci knížek :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
neděle, června 01, 2014 delete

Já jsem ani nečetla to, co se běžně četlo :D Já prostě jen byla věčně pečená vařená v knihovně :D A tam jsem procházela fantasy oddělení :D

Reply
avatar
pondělí, června 02, 2014 delete

Basterko nominovala jsem tě do bloger TAGu :) vypadá to, že ti Tagy jdou a těším se na tvoje odpovědi :) http://knizni-louka.blogspot.cz/2014/06/bloger-tag.html

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
neděle, června 08, 2014 delete

Ahoj, super video, taky jsem se dřív dívala na konce knížek a taky jsem se toho zlozvyku zbavila(naštěstí). Co přesně jsi četla za tu literaturu o Řecku a Římě?

Reply
avatar
Veronika
AUTHOR
úterý, června 10, 2014 delete

Úžasné videjko. Líbilo se mi, že bylo točeno za sluníčka, to byla krásná a příjemná atmosféra, a když Ty jsi k tomu navíc naladěná jak sluníčko, je to prostě dokonalé. Tento tag se mi moc líbí. Jak já se těším, až si pořídím nový foťák a natočím ho... :-) Ty v natáčení rozhodně pokračuj, Barunko, jde Ti to a jsi tak milá. Mám Tě ráda a těším se, ža se v neděli uvidíme... :-)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)