Unboxing 4

21:10:00 9 Comments A+ a-

Ahoj,

víte, že nejsem příznivce točení rozbalování každého balíčku, který přijde, ale tentokrát se mi sešly 4 balíčky a navíc tak krásně to vychází na 4 unboxing v pořadí no nenatočte to. Chtěla jsem počkat na světlo, ale balíčky na mě volaly, že jsem to nevydržela :)



Krásný den všem

9 komentářů

Write komentářů
Maťa
AUTHOR
čtvrtek, září 25, 2014 delete

Strašná škoda, že sa na pražský zraz nemám šancu dostať :( Ale povedala som, že raz na nejaký český prídem :3
Inak krásne kúsky, Selekcia dnes dorazila aj mne a v blízkej dobe (vlastne po tej Selekcii) sa chystám na druhý diel Bridget :)

Reply
avatar
Suzanne
AUTHOR
čtvrtek, září 25, 2014 delete

Krásný knížky a skvělé video. Basterka na poště mě opravdu pobavila:) Ze stejných důvodů při čekání na poště už čtu jenom e-maily:)
Selekci ti závidím a jsem hodně zvědavá na recenzi.

Reply
avatar
čtvrtek, září 25, 2014 delete

Já jsem zvědavá, jak se budeš tvářit na Selekci. Jestli jsem jediná, koho tahle kniha neposadila na zadek. Už si připadám divně. :D A na Bridgetku jsem zvědavá - osobně mám asi trochu radši filmové zpracování (barbar, barbar - ale za to může Colin Firth), přesto bych si tuhle knihu přečetla s veeeeeelkou chutí.

Hnízdo zvrhlé Narcisky

Reply
avatar
Ailin
AUTHOR
pátek, září 26, 2014 delete

Teda, ten poslední balíček byl asi velmi pečlivě zabalený :-) Jinak Ti dorazily moc pěkné knížky :-). Těším se na Tebou uvařené snídaně :-). A ty poslední dvě knížky... to mě rozčiluje u buxu, občas mi přijdou poškozené knihy, což je strašné!

A na sraz v říjnu jdu, tak se na Tebe moc těším :-).

Reply
avatar
Šárka
AUTHOR
pátek, září 26, 2014 delete

Dobývat se do toho posledního balíčku musela být docela sranda. :D
Mně knížky v balíku přišly asi jednou v životě, protože jinak mám kupované knížky jenom k svátku, narozeninám a Vánocům, takže se k přímému rozbalování nedostanu. A potom už je dostávám většinou v dárkových taškách, takže taky nic. :D
Docela závidím. :P
Ale jinak ty knížky jsou moc krásné. Hlavně tedy Pět dní - v úterý jsme byli se školou v Praze, tak jsem o rozchodu jukla do Neoluxoru a koukala jsem na ni. ;)
A potom samozřejmě Snídaně u Florentýny. :) K těm se asi nikdy nedostanu, protože nejsem zrovna šetřivý typ a k Vánocům mám vybraných už asi milion jiných knih. :D
Každopádně přeji pěkné snídaně a příjemné čtení. ;)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
pátek, září 26, 2014 delete

posílám ti tam pozdrav na sraz :D ale myslím si, že nedorazí :D a pokud ne, tak jsem slibovala, že dostane černý puntík, tak se neboj a uděl mu ho:D

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
sobota, září 27, 2014 delete

A co kdyby si radši dorazila Ty a ne jen pozdrav hmm? :D

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
sobota, září 27, 2014 delete

Děkuji vám za milé komentáře, ano poslední balík dal zabrat a to jsem to sestříhala a zrychlila, mordovala jsem se s ním asi 15 minut :D

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
neděle, září 28, 2014 delete

to bych musela zvednout zadek, to by bylo moc akce :D

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)