Vyhodnocení soutěže s Hostem

20:32:00 8 Comments A+ a-

Jelikož vám rádi děláme radost a stále nám to nepřijde dost, rozhodli jsem se spojit síly s holkami z Fantasy Ma-Ka a Schefikem z Schefikova blogu. Díky nim a hlavně nakladatelství Host jsme pro vás měli tři bezva soutěže a vás jistě zajímá, kdo tedy vyhrál.

Na blogu Fantasy Ma-Ka jste mohli vyhrát knihu Temné bratrstvo.  U Schefika novinku Pán ohně. A u mě jste mohli získat knihu Když je láska slepá.

Celkem se přímo u mě zúčastnilo 74 soutěžících, ale díky bonusovým vstupům jsem losovala dokonce ze 144 vstupů. Nebudu to prodlužovat, stejně vás zajímá jen to jedno jméno a to je:
Tereza Mrkvičková

Moc Ti gratuluji a víc domluvíme po emailu. Je mi líto, že jsem nemohla vybrat všechny, ale jak mě znáte, soutěže mám ráda, takže zase nějaká brzy bude!

Knihu Když je láska slepá mám doma a mohu potvrdit, že obálka je ještě víc k nakousnutí než na obrázku!

Aliu a Leandera všichni vnímají jako pár snů a poté, co se jim narodí dcera, se idylka zdá být dokonalá. Půvabně chaotická Alia i lidé kolem ní věří, že její vztah je zcela mimořádný. O to překvapivější je pak Leanderovo náhlé přiznání: „Musím ti něco říct. Mám jinou.“ Situaci, kterou Alia zná jen z laciných romantických knih, o nichž píše diplomovou práci, najednou zažívá na vlastní kůži. Zhroutí se jí svět. Jak se smířit s odchodem životního partnera?

Když se Alia s pomocí kamarádek a podivínského souseda konečně začne stavět na nohy, stane se něco, co nikdo nečekal — Leander se znovu objeví u jejích dveří… Má mu odpustit? Nebo jít dál? Román Když je láska slepá popisuje chvíle, ve kterých jsme nejzranitelnější a nejlidštější, ale činí tak s vtipem a vřelostí. Každý, kdo se někdy zklamal v lásce, ví, že nic nebolí tak jako zlomené srdce. Společně s Aliou prožijeme zoufalství ze ztráty milovaného člověka a bezútěšnost nenadálé samoty, ale také novou naději a opětovné probouzení chuti do života.

8 komentářů

Write komentářů
úterý, března 24, 2015 delete

Zase nic. :D Gratuluji Tereze! :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
úterý, března 24, 2015 delete

Gratuluju vítězce :)

Reply
avatar
středa, března 25, 2015 delete

Gratuluji a přeji pěkné čtení :D

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
středa, března 25, 2015 delete

Vítězce gratuluju a přeju pěkné počteníčko ;-)

Reply
avatar
Tereeeza M.
AUTHOR
středa, března 25, 2015 delete

Cože? Já jsem něco vyhrála? Tomu nevěřííím :D To je moje první knižní výhra a to soutěžím snad všude, kde se dá :D Moc děkuju, Basterko :)

Reply
avatar
Tereeeza M.
AUTHOR
středa, března 25, 2015 delete

A moc děkuju za gratulace, koukám tady na to pěkně vyvaleně :) Jen mi nepřišel e-mail, tak snad jsem to já a ne shoda jmen :D

Reply
avatar
Wichita
AUTHOR
čtvrtek, března 26, 2015 delete

Velká gratulace k výhře :)

P. S. Tahle knížka mne zaujala už jen svou obálkou, ta je doslova k sežrání :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)