Moje oblíbená činnost/koníčky (Představ se!)

23:26:00 7 Comments A+ a-

Mám ráda tyhle meme, kdy se člověk může rozepsat o sobě a ráda čtu o ostatních lidech, co je baví, co čtou, co umí atd. Proto jsem se rozhodla zapojit do tohoto projektu od Erný. Jde o to napsat článek na zvolená témata (to se zase můžu rozepsat hehe :D). A první téma zní:

Moje oblíbená činnost/koníčky

Tohle téma je přesně to téma, kdy by člověk byl schopný popsat aspoň pět stran. Jelikož jsem Vodnář, tak mě baví spoustu věcí, chtěla bych dělat všechno, ale na nic nemám čas, takže se zde pokusím napsat jen to opravdu nejdůležitější.

Knihování
Ano nenapsala jsem čtení a to proto, že mojí oblíbenou činností je zkrátka vše spojené s knihami. Ať už čtení, bloumání po knihkupectví, trávení x hodin v knihovně, tak miluji svoje knihy neustále vyndavat, sahat na ně, dívat se na ně, čichat k nim, hladit je... Prostě všechno :D

Hudba, filmy
Miluji hudbu a filmy, dokáží mě stejně jako knihy dojmout, pobavit, rozesmát i rozplakat. Pomáhají mi, když jsem na dně a podobně. Nejsem nijak extra vyhraněná, hudbu mám ráda různou, prostě mě musí zaujmout, přítel se mi směje, že u každé druhé písničky říkám, že je má oblíbená, prostě asi jako s knihami :D Z filmů mám ráda thillery, romantické komedie a nějaké to fantasy či sci-fi. 

Sport
Miluji sport, popravdě teď jsem pěkně líná, takže můj sport je tak párkrát za rok na in-line a zumba, jinak občas s někým třeba volejbal, ping-pong atd. Dřív jsem hrála lakros (kdo ví, co to je, dostane pochvalu :D), ale ze zdravotních důvodů jsem toho nechala a teď jsem lenoch. Ale o to víc jsem nadšený sportovní fanda, ráda koukám na hokej, tenis, atletiku... Vždycky když hrají Češi něco podstatného, tak nesmím chybět. Dřív jsem dokonce vstávala ve 4 ráno, abych stihla závod naší rychlobruslařky a popravdě to většinou stojí za to, já se k tomu nedokopu o to víc je obdivuji a držím palce! :) A mám úchylku na brankáře, v lakrose jsem chytala, tak je to asi nějaká deformace :D

Stolní hry
Hrozně ráda hraji stolní hry, ale bohužel teď už je nemám moc s kým hrát. S mým bývalým přítelem jsme hráli pořád něco a teď jak si není čas ani s kým. Doma jich mám asi tak 30, různé kvízové hry jako Česko, Evropa, Český film atd, potom karetní hry jako Řím, Citadela, Osadníky z Katanu pro dva hráče a několik velkých her jako Activity či Sant Petersburg. Původně jsem chtěla dělat recenze i na stolní hry, ale obávám se, že by o to nikdo neměl zájem :)

Výlety
Už od mala s námi naši vždycky někam jezdili a já tyhle chvíle měla ráda. Teď už s nimi nikam moc nejezdíme, jen občas se mi je povede někam vytáhnout, ale já výletuji pořád. Objíždím hrady a zámky, dýchám tu historickou atmosféru a na každém hradě či zámku jsem zvědavá na knihovnu :D Mám ráda taky výlety do přírody, muzeí a tak. A ráda sbírám turistické známky, akorát je nemám kam dávat :D 

To je asi vše to aktuální a podstatné, co dělám ráda :)
A co vy rádi děláte? Připojte se k nám :)


7 komentářů

Write komentářů
E_V_E
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

S prvými dvoma bodmi musím totálne súhlasiť 8D
Milujem knihy a milujem svoj blog 8_) vždy som zbožňovala čítať a čuchať ku knihám je niečo super 8P
Milujem filmy, keď chce niekto z mojich priateľov niečo pozerať, vždy sa obrátia na mňa, aby som im dačo odporučila 8)
Teraz mám veľkú úchylku aj v seriáloch a dnes som aj plakala, lebo mi zablokovali jednu stránku 8_(
Hudbu zbožňujem, takisto všetky druhy, podľa mojich výkyvov nálady 8D

Reply
avatar
Julia Rose
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

"...miluji svoje knihy neustále vyndavat, sahat na ně, dívat se na ně, čichat k nim, hladit je..." Moje nejoblíběnější. :D Je to taková úhchylka ale každá kniha voní jinak a i podle vůňe si občas vzpomenu jsetli se mi daná kniha líbila nebo ne. :D
Filmy mám o něco méňe ráda, než knihy- ale jen o trošku. :D Když mám blbou náladu, tak mi vždy pomůžou se nějak vzpamatovat a nemyslet na nic jiného, než na děj filmu. :)

Reply
avatar
Erný
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

Buhé také jsem Vodnář! ^^
Ze sportů mám nejradši lední hokej a basketbal ;)) Ani jedno neumím -- basket trochu:D-, ale dívat se na to je nádherá :))
Česko a Evropa je hrozná sranda! Ale taky jsou dobré Activity ;)
Výlety přímo nenávidím!:D Připadají mi hrozně nudné, ale výlet do ANglie už je něco jiného..:D

Reply
avatar
Simísek
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

Výlety také miluji, naši s námi nikam moc nejezdili, za to teď se v tom vyžívám, hrady, zámky, to je pro mně ideální dovolená.
A zrecenzovat některé hry by jsi mohla, strašně mně vždy bavilo hrát stolní hry, teď už ani nemám moc s kým, ale snad objevím někoho kdo by semnou hrál.

Reply
avatar
Mima
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

To poznám s tým chcením robiť všetko, ale veľa nestíham z toho, čo ma veľmi mrzí :(...
Ja by som o tie recenzie na stolné hry napríklad záujem mala :D, pretože stolné hry zbieram a milujem ich :)

Reply
avatar
Kristýna
AUTHOR
čtvrtek, ledna 10, 2013 delete

ááááácch lakros, ten jsem chtěla strašně moc hrát, ale tady nic takového nebylo a hlavně jsem musela mít prstíky v bezpečí a to při takovém sportu moc nejde. :( Závidím ti :) Muselo to být bezva.

Reply
avatar
Marmeli
AUTHOR
úterý, ledna 15, 2013 delete

Hladit, čichat, osahávat... tak přece jen nejsem úchyl sama XD To se zas mně přítel směje, když to dělám. Jak mi pořídil triologii Pána prstenů, tak jsem ji umístila do knihovničky... a jak přišel do pokoje, postavila jsem ho na místo, kde je na ně nejlepší výhled a řekla mu, ať se podívá před sebe -> nečekaně viděl přímo Tolkiena XD

Co se týká stolních her, tak ty já přímo nesnáším. Bude to tím, že nemám moc ráda lidi a ani spolupráci s jinými (tím pádem i hraní). No jo, takový skrytý asociál XD

Jinak jsem stejný lenoch jak ty, akorát nedobrovolný (tež zdravotní důvody) XD Jenže s tím rozdílem, že mě ten sport nezajímá ani v TV či jinak. Jediná sportovní aktivita, kterou provádím, je plavání. A to mě plně uspokojuje.

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)