Knižní povídání: Knižní přírůstky srpen

16:50:00 4 Comments A+ a-

Ahoj,

vítám vás u první částí Knižního povídání a to u přírůstků za měsíc srpen. Nebylo to tak zlé jako za červenec, ale i tak je snad na co se dívat :))

Mějte se krásně
Bastera

4 komentářů

Write komentářů
Kane
AUTHOR
pondělí, září 08, 2014 delete

Některé knížečky mám také doma. Dceru sněhu jsem si koupila hlavně díky tvému společnému čtení, ale nevím, jestli ji zvládnu v termínu přečíst. Teď jsem nedávno četla Pravděpodobnost. Je to pěkná knížka, ale není úplně originální. :) Jinak Pýcha a přemlouvání je tedy Anna Elliotová? Pak mi napiš, jak se ti kniha líbila, mě to docelo zklamalo, tak zjišťuju, jestli jsem neměla špatné vydání. Krásné video.

Reply
avatar
pondělí, září 08, 2014 delete

Paní H. mám doma už dlouho, ale ještě jsem se k ní nedostala - nejsi poslední, kdo ji ještě nečetl. :)) Ano, ano, slevy jsou zlo! Já vím, o čem mluvíš! :D (Jako zabít ptáčka mám taky doma. Akce. Ehm.)

Už je tady zas jsem koupila mému drahému k Vánocům. Také se na ni těším. :D Snad se k ní brzy dostanu. Bílou vlčici mám doma - koupila jsem ji v akci na "Svět knihy". Taky jsem se k ní ještě nedostala, ach jooo. (Já mám doma tolik skvělých knih a nějak se k nim ne a ne dostat. Asi bych měla přestat kupovat a začít víc číst.)

Jinak jsem moc ráda, že Ti kniha udělala takovou radost. (Červenám se až na zadečku, jak hezky o mně mluvíš.)

Jinak Ti to moc sluší. :) Jsi taková rozzářená. :)

Hnízdo zvrhlé Narcisky

Reply
avatar
Infinity
AUTHOR
úterý, září 09, 2014 delete

Tolik úžasný knih! Já chci taky. :-D
Tvoje videa mám hrozně ráda, vždycky, když zjistím, že vyšlo další knižní shrnutí nebo nějaké novinky, jsem úplně nadšená a hned si tě jdu pustit. :D

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, září 09, 2014 delete

a jako kde je taneček "tanyny", Barboušku:D?

heeleee, nedělej mi chutě na Agathu. už jsem na ni rok nesáhla (wow, fakt rok), ale sem tam, když si na ni vzpomenu, tak dostávám chutě... musím se k ní odebrat. teď tedy ne, už mám v plánu jinou, tak si ji ale na někdy budu pak muset naplánovat :D

mimochodem, neděláš si nějakej seznam knih, které máš v knihovničce?

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)