Soutěž s Hostem

21:37:00 8 Comments A+ a-

Jelikož vám rádi děláme radost a stále nám to nepřijde dost, rozhodli jsem se spojit síly s holkami z Fantasy Ma-Ka a Schefikem z Schefikova blogu. Díky nim a hlavně nakladatelství Host, které věnovalo knihy do soutěže, pro vás máme možnost vyhrát tři knihy, na třech různých blozích. Tématicky zvolené hádanky najdete na každém z výše uvedených blogů a bude jen na vás, zda se zapojíte do soutěže o všechny knihy, každopádně pokud tak uděláte, získáte vstupy navíc a vaše šance na výhru se zvýší. Pokud se tedy zapojíte do všech soutěží, nebudete v každém slosování jen jednou, ale hned třikrát a to už stojí za trochu námahy nemyslíte?


Na blogu Fantasy Ma-Ka je takzvaná přiřazovačka. Musíte úryvky přiřadit ke správnému autorovi. Pokud se vám to podaří, jste automaticky zařazeni do losování o knihu Temné bratrstvo. Ale pokud i to vám přijde málo, stačí zajít k Schefikovi, kde si zahrajete na Sherlocka Holmese (nebo raději Hercula Poirota?) a procvičíte své šedé buňky mozkové v soutěži o novinku Pán ohně. A u mě na vás čeká křížovka za kterou můžete získat knihu Když je láska slepá.

Tři různé úkoly, tři různé žánry, je to jen na vás, zda budete soutěžit o jednu, dvě či všechny knihy. Každopádně ta možnost tu je. Teď už, ale blíže k samotné soutěži...

Kdo

Soutěže se může zúčastnit každý s českou zasílací adresou. Bohužel na Slovensko nejde poslat.

Kdy

Soutěží se od 7. 3. 2015 do 21.3.2015.

Jak mohu vyhrát?

Základní podmínkou vstupu do soutěže je vyplnění soutěžního formuláře. Tento formulář můžete vyplnit pouze jednou. Duplicity budu mazat. Zapojením do soutěží na ostatních blozích získáte bonusový vstup, v losování tak můžete být až 3krát. Př. Vyplníte formulář jen u mě, hrajete pouze o knihu Když je láska slepá a máte pouze jeden vstup. Vyplníte-li formulář u mě i Fantasy Maka, soutěžíte o knihu Když je láska slepá i Temné bratrstvo a máte v obou případech dva vstupy atd. Výherce bude vylosován pomocí Random.org, z lidí, kteří správně odpoví na všechny otázky, následně dostane informační email. Na odpověď má 24 hodin, jinak vylosuji jiného vítěze. Vyhlášení bude na blogu nejpozději do 31.3.2014.

Co mám udělat?

Na obrázku je křížovka i s legendou. Po kliknutí pravým tlačítkem na obrázek je možné dát zobrazit obrázek, tak se zvětší a je lépe čitelný. Odpovědi si pište klidně na papír, do formuláře pak vyplníte pouze tajenku. Legenda obsahuje známé postavy, které k sobě neodmyslitelně patří, ať už jde o večerníček, drama, román či skutečné postavy.

FORMULÁŘ

Poznámka

Knihu Když je láska slepá mám doma a mohu potvrdit, že obálka je ještě víc k nakousnutí než na obrázku!

Aliu a Leandera všichni vnímají jako pár snů a poté, co se jim narodí dcera, se idylka zdá být dokonalá. Půvabně chaotická Alia i lidé kolem ní věří, že její vztah je zcela mimořádný. O to překvapivější je pak Leanderovo náhlé přiznání: „Musím ti něco říct. Mám jinou.“ Situaci, kterou Alia zná jen z laciných romantických knih, o nichž píše diplomovou práci, najednou zažívá na vlastní kůži. Zhroutí se jí svět. Jak se smířit s odchodem životního partnera?

Když se Alia s pomocí kamarádek a podivínského souseda konečně začne stavět na nohy, stane se něco, co nikdo nečekal — Leander se znovu objeví u jejích dveří… Má mu odpustit? Nebo jít dál? Román Když je láska slepá popisuje chvíle, ve kterých jsme nejzranitelnější a nejlidštější, ale činí tak s vtipem a vřelostí. Každý, kdo se někdy zklamal v lásce, ví, že nic nebolí tak jako zlomené srdce. Společně s Aliou prožijeme zoufalství ze ztráty milovaného člověka a bezútěšnost nenadálé samoty, ale také novou naději a opětovné probouzení chuti do života.

8 komentářů

Write komentářů
Unknown
AUTHOR
neděle, března 08, 2015 delete

Ahoj, mám takový dotaz :D Tenhle článek jsi tu zveřejnia už včera a já formulář vyplnila, ale pak jsi článek smazala. Znamená to, že zmizela i moje odpoveď z formuláře a mám to vyplnit znovu nebo není potřeba? :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, března 08, 2015 delete

Adélko formulář je stejný, takže tam odpověď máš, ani jsem si nevšimla, že je někdo tak rychlý :-D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
neděle, března 08, 2015 delete

Super, díky moc! :)

Reply
avatar
neděle, března 08, 2015 delete

Vypadá to lákavě, tak snad budu mít tentokrát trochu štěstí. :D

Reply
avatar
neděle, března 08, 2015 delete

Děkuji za soutěž :D A skvěle vymyšlená křížovka :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
pondělí, března 09, 2015 delete

Prima křížovka :) tak snad se poštěstí :)

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
pondělí, března 09, 2015 delete

Díky moc za soutěž! A ještě o tak zajímavé knížky! :-) Temné bratrstvo jsem si nedávno koupila, ale u druhých dvou knih zkusím své štěstí :-)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)