Zlatovlásko krásko kdo ví co bude dál...

19:54:00 6 Comments A+ a-

zdroj
Ahoj,
jaký jste měli víkend? Že sněžilo asi ani zmiňovat nemusím, to asi všude :D Já byla na Šumavě, ale nevytáhla jsem paty z bytu, vlastně jo, šli jsme do krámu a v tom největším sněhu otrhat pár jablek ze stromu. Jinak jsme se celý den váleli a koukali na Harryho Pottera a na pohádky. Jak já to miluji se taky někdy konečně válet skoro celý týden a pořád jen něco neřešit, takových dnů je neskutečně málo. V neděli dávali Zlatovlásku a tak jsem si zavzpomínala, jak jsme to hltali jako malé děti. Když to člověk vidí teď, vedle efekty nabitých holywoodských filmů, tak je to úsměvné, jaké byly tenkrát "triky". Moucha od které je vidět vodící provázek, useknutá hlava neboli pás z modelíny a podobně. Je to zajímavé vidět, jak za těch 30 let ta technologie vyspěla, až to člověka trochu děsí, nemyslíte?

Jinak tradičně nic nestíhám. Tento článek taky píši již od pondělí večer, ale vždycky zvládnu napsat jen kousek a pak zase musím něco dělat a pak to takhle dopadá. Jak já naivní jsem si myslela, že po státnicích si trošku odpočinu, tak ani omylem. Prý že už jsme magistři a tak nám musí pořádně naložit. Jsem z toho všeho tak unavená. Řekněte mi, jak všechno stíháte? Ještě do toho číst, psát recenze, koukat na filmy, seriály a tak vše? Já nezvládám vůbec nic. Z práce do školy, ze školy domů se psem, uklidit, udělat něco do školy, pak přijde máma z práce a nenechá Vám ani minutu klidu na něco a můžu jít spát a tak pořád každý den. Do toho asi tak pořád k dvaceti doktorům, jen to vyřídíte, už si můžete dát druhé kolečko... Už asi tak pět let pořád jen čekám, kdy to všechno konečně skončí a budu mít chvíli klid, vždycky, když si myslím, že už by mohlo přijde zase něco jiného. Někdy mám chuť si jen tak sednout na bobek a brečet jako želva nebo zase vyběhnout někam pryč a křičet z plných plic. Začínám už si připadat jako manio depresivní a to mě děsí, ale co s tím člověk může udělat? Poraďte mi něco, co pomáhá na životní deprese, ale něco, co nezabere moc času :D

Chtěla bych Vám toho tolik napsat, tolik bych toho chtěla udělat, přečíst, sepsat recenze atd, ale bohužel čas je proti mě, musím jít vyprat ručně ponožky, přepsat domácí úkol na ruštinu, takže se mořit tak tři hodiny s azbukou a podobně...
Ještě se zeptám, měli byste zájem o soutěž o knihu? Koukala jsem, že je zase Halloweenský soutěžní hop a tak mě napadlo, že když tu mám jednu Pýchu a předsudek navíc a nikdo jí nechtěl koupit, že bych udělala soutěž, ale jestli by se vůbec někdo zúčastnil? :)

Mějte se krásně



6 komentářů

Write komentářů
Vivi
AUTHOR
čtvrtek, listopadu 01, 2012 delete

Miluju knížku a soutěžení o ně, takže na poslední otázku odpovídám ano, ano, ano! ;-)
S tím časem to máme úplně stejně. Marně přemýšlím, jak ho zastavit. Nemáš nějaký nápad ;-)?
Měj se krásně, Vivi.

Reply
avatar
Rachel
AUTHOR
středa, listopadu 07, 2012 delete

juu Šumava, tam se narodila Dit :)

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
čtvrtek, listopadu 08, 2012 delete

Pýcha a předsudek je krásná knížka, bohužel už ji mám :(
Jo, koukat celý den na pohádky a nemuset nic dělat... Krása :)
Mimochodem, vítej zpět na blogu :)
Rosie

Reply
avatar
pátek, listopadu 09, 2012 delete

Na poslední otázku jednoznačně ano, Pýcha a předsudek potěší snad každou holku :-)
U pohádek tedy sentimentálním s babičkou skoro dodnes :-) Mám je pořád ráda a pořád mi to dává naději, že ještě nejsem úplně dospělá!

A ještě k tvé otázce u mě na blogu, nevím, jestli by sis to tam přečetla, tak to raději napíšu sem. Já jsem z Berouna a ty? :-)

Reply
avatar
Clare
AUTHOR
pátek, listopadu 09, 2012 delete

Aaa, válení se a koukání na HP je ten nejlíp strávenej čas. :) :D

Ohledně Zlatovlásky vím přesně o čem mluvíš... zřetelnější je to třeba u Nekonečného příběhu, u toho jsem se celkem nasmála, když jsem na něj později koukala (pamatovala jsem si to tak nějak... hmm... úžasnějc? :D). Ale beztak mám tyhle klasiky hrozně ráda, ať jsou dneska jakkoliv "zastaralý". Teda, přiznám se, že já koukám i na ty nový pohádky, i když mi kolikrát přijdou strašný, ale je to takovej můj zvyk a vždycky se při tom vrátím o pár let zpátky. :)

Taky nestíhám. Ale absolutně nic. Tenhle maturitní ročník je ještě horší, než jsem si myslela, že bude. :D Navíc to úplně šíleně letí. (Ta rada by se mi taky hodila, nejsem daleko před zhroucením. :D)

Klidně bych se zúčastnila, jen doufám, že na nás nevymyslíš něco šílenýho. :D

Brzo se zase ozvi. :)

Reply
avatar
Rosie
AUTHOR
sobota, listopadu 10, 2012 delete

Ahojky, ráda bych Tě pozvala k takovému blogovému skorořetězáku ;) http://lavenderhaven.blog.cz/1211/blogove-letadlo

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)