Knižní povídání 3

20:05:00 15 Comments A+ a-

Ahoj,

konečně se mi nahrálo dlouhé a veliké video o knížkách, které jsem si koupila, přečetla a chystám přečíst za polovinu května. Ano, je jich hodně a ano, jsem děsně ukecaná, takže kdo se nechce tak dlouho na mě dívat, zítra konečně zveřejním i článek s fotkami ze Severského literárního večera a Světu knihy, tak si můžete počkat na ten :) O víkendu to bylo tak nabité, že jsem pak ani pořádně nespala a padám únavou a doufám, že na mě zase něco neleze, takže dnes už jdu zalézt do vany a pak brzy do postýlky. Navíc mi zbývá posledních 50 stránek Kostičasu a těším se, že ho dočtu.

Takže přeji příjemnou podívanou a krásný celý (teplý a slunný) týden!

15 komentářů

Write komentářů
pondělí, května 19, 2014 delete

Skvělé video, opět mě Tvé povídání moc bavilo :-) Budu držet palce, ať přečteš vylosované knihy. Jinak máš samé krásné kousky a Rasputinův stín mě hodně láká, těším se na recenzi :-)

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
pondělí, května 19, 2014 delete

Jedna knížka na měsíc? Držím palce, ať to vydržíš! :) Já se vždycky nechám unést a nakonec jich koupím mnohem víc, než jsem plánovala. A to se peněžence moc nelíbí :)
Taky mi nedávno spadla knížka na zem, a zrovna jsem si četla venku, takže to dost odnesla. Mně vadí i to, když na knížce objevím nějaký špinavý flek, takže to, že mně spadla knížka na zem, byla docela tragédie :D
Na Clařinu válku jsem zvědavá, tuhle knížku bych si určitě chtěla přečíst. Válečná tématika mě taky hodně zajímá, takže snad se k ní brzo dostanu. Nebo aspoň tento rok, když já už mám ten seznam tak dlouhý a absolutně nevím, co dřív :D A hlavně kdy :) Taky už mě napadlo, že bych si napsala na papírky nepřečtené knížky a pak budu losovat, je to fakt dobrý nápad :)
A tolik nových knih, co jsi ukázala ve videu, wau! Pěkná nadílka :) Kostičas teď vidím úplně všude, jsem zvědavá na tvoji recenzi :) A taky co budeš říkat na Zapomenutou, snad se bude líbit :)
Škoda, že jsem na Světu knih nemohla být, muselo to tam být opravdu skvělé :) Tak snad příště a snad se tam i potkáme, ráda bych tě poznala :)
Jinak mně vůbec nepřišlo, že je to video dlouhé, moc hezky povídáš a já tě ráda poslouchám, a to pak rychle uteče. Video je skvělé! :) Těším se na zítřejší článek s fotkami :)
Mimochodem, máš hrozně krásné vlasy :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pondělí, května 19, 2014 delete

Děkuji :) Snad to zvládnu přečíst i se držet nekoupit víc než jednu, však jak si řekla, ty knížky ke mě do tašek skáčou samy :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
pondělí, května 19, 2014 delete

Jedna knížka koupená, plus 1-2 recenzní, to už se dá aspoň chvilku vydržet, mám tu tolik jiných krásek a chudinky je zanedbávám! :) Jak vidíš z mého videa, tak se také často nechám až příliš unést :D Máš ji také tu Clařinu válku? Já jsem na ní také zvědavá :) Právě, můj seznam je také několikastovkový a kde na to brát čas a peníze netuším... :)
Já už to vymýšlela, ještě než jsem zjistila, že to dělají v zahraničí, tak jsem se k tomu konečně dokopala teď, protože je mi líto nepřečíst ty pěkné knihy, co mám doa.
Ona je ta knížka hrozně pěkná a hebká a docela se mi líbí i obsah :) O Zapomenuté všichni mluví, že je fajn, tak uvidíme!
Taky doufám, že příští rok nebo klidně i dřív na nějakém srazu se poznáme, jsi hrozně milá a Tvoje komentáře mě vždycky moc potěší :)
Děkuji, jsem ráda, že aspoň někoho bavilo a nepřišlo mu moc dlouho a děkuji za vlasy, já se s nimi pořád zlobím, protože jsou neposlušné, ale jinak jsou hezké, když poslechnou :)

Reply
avatar
Melinda
AUTHOR
pondělí, května 19, 2014 delete

Ty mluvíš tak šíleně rychle, to je neuvěřitelný! :D Ale líbí se mi to, protože toho stihneš spousta říct :D A já taky celkem drmolím, takže jsi můj člověk :D
Zapomenutou mám taky doma a vidím to tak, že se do ní pustím brzy, protože mě šíleně láká a udivuje mě, jak mohla být tak levná a mám takové tušení, že se mi to bude líbit, tak snad mě nezklame :)
Když mi upadne knížka...to je tak strašný pocit!!
Mně v sobotu trošičku namoknul Bubble, což jsem zjistila cestou ze srazu, když jsem ji vytáhla v tramvaji. Má ohnutý a roztřepený roh a mě to hrozně moc rozčiluje, ale co nadělám :(. Naštěstí má přebal, tak to tolik nebude na očích. Někdy je príma, když je vidět, že je kniha čtená, ale ne zničená!!
Mám ráda tvoje videa! :) Jen tak dál :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, května 20, 2014 delete

Jé, Kostičas, úchyle... A těch knih máš fakt hodně no :D

Reply
avatar
Jana CM
AUTHOR
úterý, května 20, 2014 delete

Hezké video, dostala jsem se k tomu až teď a rozptyluje mě drahý s hokejem. Děkuji za zmínění mě, jen mám teda špatnej pocit z Austenlandu, že jsem ti ho vyfoukla, tak ho máš u mě, až se uzdravíš (doufám, že jsem nečetla na FB neaktuální zprávu). :-) Já jsem se prvně uplně zažrala do Přežil jsem varšavské ghetto a dál se uvidí, trochu nestíhám... Vsuvka s násilím na knize mě - promiň - hrozně pobavila. Já jsem asi trochu barbar, ne, že bych měla knihy úmyslně špinavé, ale běžně čtu při jídle a jsou obvykle minimálně v ohrožení... Ale věřím ti, že se ti chtělo brečet. Snad už se to nestane, s novou síťovkou. :-)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, května 21, 2014 delete

Jo děsně rychle, já jsem se snažila, aby to nebylo tak dlouhé, tak jsem to vzala rychleji než normálně :D Ale hlavně, že mi rozumíš, to jsem ráda! :)
Já taky věřím, že Zapomenutá bude dobrá a nezklame nás! Jsem zvědavá, jak se nám bude líbit :)
Jej chudák, u mě to trošku odnesl Kostičas, má trošku naražený spodek, ale není to tak vidět. Přesně tak, já říkám, že mě nevadí, když je kniha čtená, ale když je nová a hned se poničí, to mě štve :D
Děkuji, snad brzy natočím i nějaké slibované tagy :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, května 21, 2014 delete

Ne to vůbec neměla být výčitka na Tebe, spíš mě pořád štve, že byl zamatlaný a já ho tam nechala :) Ale Ty mi ho určitě jednou půjčíš, takže to nevadí :) To byl taky účel, aby to pobavilo, já taky nejsem taková cíťa, taky běžně jím nad knížkou apod., ale když mi spadne nová knížka, tak to mě docela mrzí :)
Četla jsi aktuální zprávu, imunita tenhle rok odešla asi někam hodně daleko ode mě potvora. Dej pak vědět, jak se Ti líbila, já taky teď nějak nestíhám pořád.

Reply
avatar
m
AUTHOR
středa, května 21, 2014 delete

Milá Bastero,
moc se mi Tvé video líbí. Inspirovala jsi mě, protože bych také ráda začala točit, jen si na to pořád netroufám....
Obdivuji, že vydržíš mluvit 35 minut. :) No máš to pěkné......Co pěkné! Krásné!

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, května 21, 2014 delete

Milá Kouzelná klubovna, děkuji za Tvůj milý komentář :) Moc mě těší, že jsem Tě inspirovala, i když zrovna tohle video je opravdu hodně dlouhé, ale těch knih, co jsem musela stihnout... :)

Reply
avatar
Veronika
AUTHOR
pátek, května 23, 2014 delete

Uff, stihla jsem se dodívat ještě před odjezdem. Barunko, báječné video, řekla bych, že má nejhezčí kvalitu ze všech českých videí o knihách, co jsem za poslední dobu zhlédla. Jako vždycky musím pochválit, jak příjemně mluvíš, vystupuješ sympaticky a mile a krásně povídáě o knihách. Zaujala mě úplně každá, kterou jsi vzala do ruky. A sérii Game si kvůli Tobě musím opravdu pořídit a přečíst co nejříve. Věřím, že budu stejně nadšená. Autor je úžasnej, takže určitě budu. :-) Jo a ten komiks Na odstřel - jestli ho opravdu už nechceš, já bych o něj zájem měla, tak bychom se pak mohly domluvit na odkoupení, protože mě opravdu hodně zaujal... :-) Tak jo, měj se moc krásně, piš články, natáčej videa a přispívej na blog, neboť Ti to jde skvěle a je to super a doufám, že i Ty z toho máš radost. Těším se, až se zase brzy uvidíme, sraz po Světě knihy byl totiž absolutně super... :-)

Reply
avatar
Niky
AUTHOR
sobota, května 24, 2014 delete

Jojo, Clařinu válku mám taky doma, nedávno jsem si ji pořídila. Snad se mi bude líbit :) A třeba ji přečteš dříve než já, a díky recenzi ji možná posunu v seznamu k přečtení o něco výš :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
neděle, května 25, 2014 delete

Děkuji Verunko, jsem moc ráda, že jsi se na něj podívala a děkuji za Tvou pochvalu, myslím, že mám opravdu hodně co zlepšovat, ale moc mě těší, že je moje snaha vidět :) Určitě si Game přečti, jestli se Ti líbil Player number one, tak se Ti Game určitě také bude líbit a autor je opravdu úžasný :) Verunko, komiks je pěkný, ale takový, že ho přečteš jednou a asi už podruhé ne, takže až napíšu recenzi, tak se můžeme klidně domluvit :)
Jsi hrozně hodná, vždycky dokážeš člověka tak krásně potěšit, že má chuť hned jít něco dělat, pak mám radost dělat články a videa ještě větší! :) Taky doufám, že se brzy uvidíme, někdy budu muset podniknout ten výlet do Brna zase za Vámi také, už se moc těším, až si zase pěkně popovídáme! Jsi báječná! :)

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)