Knížovky no. 7 Ve dvou se to lépe táhne

20:44:00 1 Comments A+ a-

Ahoj,

vítáme vás u sedmé Knížovky, to to letí. Tentokrát jsme se zaměřili na osudové knižní a umělecké páry, jak moc se vyznáte?

Ve dvou se to lépe táhne

Princip

Každé pondělí ve 20:00 (plus mínus :D) se střídavě na mém a Globusky blogu objeví jedna Knížovka. Vy ji vyplníte do přidaného formuláře a my Vám za každou vyplněnou započítame jeden vstup do soutěže. Z toho plyne 1 knížovka=1 vstup, 2 knížovky=2 vstupy atd. Témata budou různorodá a proto chápeme, že ne všichni vyplníte všechny, proto Vás neomezujeme, vyplněním 1 knížovky automaticky dostáváte možnost vyhrát, ale čím víc tím líp :)

Pravidla

  • Do formuláře vyplníte tajenku a dále minimálně polovinu odpovědí (při lichém čísle zakrouhlit nahoru 5 odpovědí polovina 2,5 odpovědi zakrouhleno na 3; 7 odpovědí polovina 3,5 odpovědí zaokrouhleno na 4 atd.), abychom zabránili předávání tajenky mezi Vámi. Ano i odpovědi si můžete předat, ale pořád je to trošku víc omezující :) V tomto případě 5!
  • Na vyplnění máte čas vždycky od pondělí 20:00 do dalšího pondělí 20:00 v případě, že nestíháte, zapomenete nebo tak, nám napište mail na bastera@seznam.cz nebo sarancatko19@gmail.com
  • Snažte se zapojit své mozkové kůry víc než strejdu Googla nebo tetu Wiki, raději projeďte knižní blogy, ať z toho také všichni něco máme :)
  • V případě jakýchkoliv dotazů nás kdekoliv kontaktujte, mailem, soukromou zprávou na FB, komentáři, pokusíme se vždy a včas odpovědět.

Ceny

  • Ze všech vstupů na konci vybereme 1 či více výherců.
  • 2x Křížovky, 1xkniha, 1x audiokniha, 5x záložky

Formulář 

Výsledky Knížovky č. 5


1 komentářů:

Write komentářů
Infinity
AUTHOR
čtvrtek, srpna 21, 2014 delete

Jee, knížovka číslo 5 mi vyšla správně, to je super. :D

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)