Informační okénko 6

14:59:00 27 Comments A+ a-

Ahoj,

poslední dobou jsem se moc neozývala a s některými věcmi jsem trošku pozadu, proto jsem se rozhodla vás informovat, co a jak bylo, je a bude.
Do nedávna jsem na blogu trávila spoustu času, jenže někdy se stanou věci, které vám totálně změní život a donutí vás zastavit se a přemýšlet o hodnotách vašeho života. Život je někdy krutý a hraje s námi různé hry. Něco nám dá, aby nám to vzápětí zase sebral a nechává nás se trápit fyzicky i psychicky. Jsou chvíle, kdy máte chuť zalézt někam do nory a s nikým nemluvit, spíš se jen do prázdna vyřvat z plných plic. Jenže v noře se nedá žít věčně a jak jinak zahnat bolest na duši i na těle, než tím, že se vrátíte k tomu, co vás baví a dodává vám sílu. A tak opět sbírám síly, abych se znovu věnovala blogu. Jen s menší změnou, moje hodnoty se trochu pozměnily a já už tak nevidím blog a čtení jako středobod svého vesmíru, tudíž ano budu tu s vámi ráda trávit čas, psát články, recenze a pořádat projekty, jen už to nebude to první na žebříčku důležitých věcí a nebudu aktivní 24 hodin denně, ale myslím si, že vy jako čtenáři, zas tak velkou změnu nepocítíte nebojte :)

A co vás tedy čeká a nemine?

  • Nově přibyla na blogu recenze na třetí díl o praštěné Bridget Jonesové s podtitulem Láskou šílená.
  • Byla zveřejněna moje recenze na knihu Manželky v novém čísle magazínu Neoluxor živě (str. 12)
  • V blízké budoucnosti se na blogu Neoluxoru objeví recenze na knihu Světec, čtvrtý díl z Hammarbyjské série
  • Dočetla jsem Selekci a recenzi pro Kulturu21 napíšu pravděpodobně zítra nebo ve středu
  • Právě čtu Pekáč buchet, což je naprosto úžasná kniha pro potěchu duše
  • Poté na mě čeká kniha Pět dní, která pojednává o velmi smutném tématu a není tak úplně vhodným čtením pro tyto dny pro mě, ale sliby se mají plnit a já věřím, že ta knížka bude úžasná, i když velmi smutná
  • Čeká na mě také kraťounká e-kniha o Ajaxi Penumbrovi, která předchází skvělé knize Nonstop knihkupectví pana Penumbry
  • Společné čtení Edgara Alana Poa musím posunout, začneme tedy v týdnu od 3.11 pěkně do Mikuláše
  • Výhry z Knížovek jsou stále ještě u mě a já se omlouvám za zdržení, ale nejdříve jsme čekali na vyrobení záložek a potom věřte, že to bylo to poslední, na co jsem v uplynulém týdnu myslela, tento týden však vše zabalím a řádně odešlu, takže se můžete těšit 
  • To je asi vše, co mě zrovna napadá
Moc děkuji všem, kteří mi napsali na Facebooku milé vzkazy a přání uzdravení, zvedlo mi to náladu!
Krásný týden a zítřejší svátek
Vaše Bastera

27 komentářů

Write komentářů
Šárka S.
AUTHOR
pondělí, října 27, 2014 delete

Ať se stalo cokoliv, doufám, že už je to lepší a brzy to bude OK. :)
S tou neaktivitou to naprosot chápu, taky se moje priority v poslední době změnily. :) Každopádně to nic nemění. Na tvoje články se bude těšit pořád, i když nebudou tak časté. )

Reply
avatar
m
AUTHOR
pondělí, října 27, 2014 delete

Tak teď se docela bojím, co to bylo.... :O
Ale nevadí, je dobré, že jsi zpátky.....Hodně úspěchů! ;)

Reply
avatar
pondělí, října 27, 2014 delete

Neříkám, že se mi po tvých článcích a videích nestýská, ale já si klidně počkám. Důležitý je, abys byla v pohodě. Navíc některý věci jsou opravdu důležitější než knihy. A moc se těším na články i na společné čtení. A posunutí termínu mi jen vyhovuje. Nějak teď nestíhám číst knihy do knihovny :-)

Reply
avatar
Melinda
AUTHOR
pondělí, října 27, 2014 delete

Ať už se ti stalo cokoli, doufám, že to bude brzy dobré, nebo se s tím minimálně srovnáš. Hrozně mě to mrzí, ať už se to týká čehokoli. Život je nefér, že hází klacky pod nohy lidem, jako jsi ty :(
Jinak se každopádně těším na tvé články, i kdyby měly být méně časté. Je jasné, že blog není středobod vesmíru, ale je to podle mě skvělý způsob, jak se odreagovat a nechat se pohladit po duši :)
Pekáč buchet jsem zrovna dočetla a bylo to vážně takové milé a příjemné čtení :)

Reply
avatar
Anonymní
AUTHOR
pondělí, října 27, 2014 delete

Ahoj Basterka, nech už sa deje čokoľvek, dúfam, že budeš v poriadku. On sa život niekedy prihlási o slovo a priority poriadne premieša, tak len dúfam, že toto zlé obdobie rýchlo prejde. A čo sa týka blogu, hlavne nebuď v strese, že nebudeš taká aktívna ako doteraz, myslím, že verní čitatelia pochopia a počkajú. :) Drž sa!

Reply
avatar
Marky
AUTHOR
úterý, října 28, 2014 delete

Moc se těším na recenzi na Selekci. Já tu svou napsala včera, tak aspoň budu mít možnost porovnat :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, října 28, 2014 delete

Děkuji vám všem za milá slova, nebojte nejde o nic nevyléčitelně nemocného nebo tak, spíš jen o velmi osobní a bolestivou zkušenost, o které nechci moc mluvit takhle veřejně, ale už se s tím srovnávám a snad to bude brzy lepší :)

Reply
avatar
Wichita
AUTHOR
úterý, října 28, 2014 delete

Knížky pro potěchu duše jsou něco pro mě! Píši si na wishlist :)

Reply
avatar
Ailin
AUTHOR
středa, října 29, 2014 delete

Teda Basterko, vyděsila jsi mě. Snad budeš zase brzy šťastná :-). A jinak - plánované aktivity zní velmi dobře! :-)

Reply
avatar
Adelle R.
AUTHOR
čtvrtek, října 30, 2014 delete

Pekáč buchet musí být úžasný :3 Máš toho dost, co tak čtu :D A ať to je co nejdřív v pohodě ;)

Reply
avatar
pátek, října 31, 2014 delete

Ahoj. Dnes jsem ve schránce objevila knížovkářskou záložku a mám z ní velkou radost! Děkuju moc :) A přeju Ti, ať smutné období pomine a navrátí se radost a naděje! Terka

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
pondělí, listopadu 03, 2014 delete

Ať už se stalo cokoliv, doufám, že t brzy bude lépe! Budu se těšit na tvé články! :)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, listopadu 04, 2014 delete

Barb, je mi všechno nesmírně líto, jsi osoba, která by si nejvíc na světě zasloužila konečně klid, proto mě to všechno tak neskutečně mrzí, až se mi chce brečet! :/ Taktéž ale vím, že jsi ta nejstatečnější a nejsilnější osůbka a že se opět vším prokoušeš, protože to je to, co ti jde zatraceně dobře. A proto nevěš hlavu, bude opět NĚKDY trochu LÍP. A já věřím, že tě opět začne život řádně bavit.

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, listopadu 04, 2014 delete

Ahoj, moc děkuji za odpověď, posílala je Terka z Fototerária, tak doufám, že napíšeš i jí, ať má radost :) A děkuji, už je to snad na lepší cestě! Bastera

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, listopadu 04, 2014 delete

Moc děkuji, takovéhle komentáře mě motivují jít dál! :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
úterý, listopadu 04, 2014 delete

Ach Moni. Za tu dobu už mě tak dobře virtuálně znáš, že přesně víš, co napsat. Díky za tahle slova! Jsi skvělá bytost a někdy si pro Tebe konečně dojedu! :) Nevzdávám se, už jen kvůli takovým lidem jako jsi Ty!

Reply
avatar
úterý, listopadu 04, 2014 delete

Držím palce, ať starosti pominou! Ta období plná trablí stojí za prd, ale věřím tomu, že se na tebe zase štěstí usměje a bude fajn.=) Moc se těším na další tvoje články a hezká hodnocení knížek, ale hlavně si dopřej tolik klidu, kolik jen budeš potřebovat.=)

Reply
avatar
Monika
AUTHOR
úterý, listopadu 04, 2014 delete

To bylo fakt krásný ;)

Reply
avatar
Jan Švancara
AUTHOR
středa, listopadu 05, 2014 delete

Před pár týdny jsem objevil tvůj bolg. Postupně si jej pročítám a obdivuju množství a hlavně perfektní kvalitu odvedené práce. Musí to být dřina. Držím palce, ať to jde dál, i když třeba s menší intenzitou. My pomalejší a línější si toho asi stejně nevšimneme. Já si totiž před každým tvým videem musím dát silnou kávu, abych vůbec věděl, o čem je řeč :)

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, listopadu 05, 2014 delete

Děkuji za milý vzkaz Chmýříčko, já tomu také věřím, dřív jsem fňukala jako veverka, ale teď vím, že zase přijdou i hezké a dobré chvíle a pak zase špatné a tak pořád dokola, věčný koloběh života :) Jsem ráda, že se Ti mé články líbí a že se na ně těšíš!

Reply
avatar
Bastera
AUTHOR
středa, listopadu 05, 2014 delete

Milý Jane, moc děkuji za krásný komentář, nic nepotěší tak, jako když někdo dokáže ocenit práci, kterou se někdo snaží odvést! Silnou kávu Ti schvaluji, také si jí předtím dávám! :)
Hezký den a třeba u příštího videa!

Reply
avatar
Ciniminisek
AUTHOR
středa, listopadu 05, 2014 delete

Barunko moje hlavu vzhůru. Vše už bylo řečené, každopádně znovu a znovu ti posílám strašně moc sil, které nepotřebuješ, protože ty jsi silná žena. Mám tě moc ráda a držím všechny prsty co na těle mám a půjčím si další i od rodinky, abych tě podpořila co nejvíc. ♥♥♥

Těším se na Selekci, tvé recenze zbožnuji a na Pekáč buchet a Selekci jsem vážně natěšená. :-)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
čtvrtek, listopadu 06, 2014 delete

Na Bridget se sama chystám už dlouho, snad se k ní konečně brzy dostanu.
A na selekci se těším, slychám na ni tolik protichůdných recenzi! Těším se, co si o ní myslíš ty. ;)

Reply
avatar
Owlie
AUTHOR
čtvrtek, listopadu 06, 2014 delete

Bridgetka vypadá báječně, doufám že se k ní také dostanu :) Také mám teď frmol, šíleně věcí do školy, snažím se nezanedbávat blog - ale moc mi to nejde.. :)
Těším se na recenze :)

Reply
avatar
Myanmar
AUTHOR
sobota, listopadu 08, 2014 delete

Držím palce, aby se brzy vše vylepšilo, budu Ti držet palce :) Blog je skvělá věc, ale někdy je přeci jen třeba věnovat se životu. Budu se moc těšit na články a ještě jednou přeji hodně štěstí.

PS: dorazil skvělý balíček s dárečky, udělal mi obrovskou radost, děkuju! :)

Reply
avatar
Aires
AUTHOR
sobota, listopadu 08, 2014 delete

Ať už se stalo cokoliv, doufám, že se všechno dá do pořádku, starosti ať pominou a ať je zase líp ;) Držím palce, ať to je co nejdříve :) V životě jsou určitě důležitější věci než blog, ale pokračuj v blogování dál, třeba s menší intenzitou, ale pokračuj, protože po tvých článcích by se mi ( a určitě i spoustě dalších čtenářů) stýskalo :)

Reply
avatar
Sayury
AUTHOR
úterý, listopadu 11, 2014 delete

Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že všechno zlé je k něčemu dobré, i ta nejsmutnější věc může být v životě nápomocná a já věřím, že to z tebe udělá silnější a statečnější osobu. A vlastně udělalo, podle toho, co jsem viděla :) Drž se, všechno bude dobrý!

Reply
avatar

Děkuji za všechny komentáře :)